Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Така е, децата ни са по-важни от всичко друго. Моите две специални дъщери са на 5 и 7 години. Отглеждам ги сама. Затова работя на две места - като преподавател и като дизайнер в Солария. Само аз си знам как се справям. Проблемът е, когато усещам, че не се справям и децата ми страдат от това...
1226, разбирам те - всеки си има приоритетите и ценностите...
Здравейте гобленари,имам нужда от малко помощ,незнам дали съм в правилната тема,но ето за какво става въпрос:наскоро загубих бебенцето си-момченце и сега в негова памет искам да зашия един гоблен с ангелче,но повечето,които разгледах са все с ангелчета-момиченца.Можете ли да ми дадете предложения,за да избера най-красивия гоблен за моето ангелче!
Също така търся феичките на Лансвят,колко са изобщо на брой,видях,че има лилава и синя,прочетох и за жълта?
Благодаря ви предварително!!!

Приеми моите искренни съжаления за загубата ти.Дай имеил за да ти пратя синята и лилавата феичка на Лансвят.Здравейте гобленари,имам нужда от малко помощ,незнам дали съм в правилната тема,но ето за какво става въпрос:наскоро загубих бебенцето си-момченце и сега в негова памет искам да зашия един гоблен с ангелче,но повечето,които разгледах са все с ангелчета-момиченца.Можете ли да ми дадете предложения,за да избера най-красивия гоблен за моето ангелче!
Също така търся феичките на Лансвят,колко са изобщо на брой,видях,че има лилава и синя,прочетох и за жълта?
Благодаря ви предварително!!!
Жълта преди 2 седмици появях се в продажа, схеми още няма, на други феите можеш да намериш схеми в осинка, ако не оправиш се - пиши:kissyou:
Само че мен два от конците ме усъмниха че са ДМС. И ги проверих- ми не бяха. За това помолих ако някой има номерата- да мога да сравня. Момичето ми прати копие на оригинална легенда, а в моята окомплектовка конците си бяха без номера. Сега шия по схемата от нета. Не знам чия е вината- дали фирмата смесва конците или в магазина са направили нещо, но се питам аз защо да плащам? .
Само за уточнение - някои от комплектовките на Солария са с конци DMC + Anchor. Другият вариант е с конци Venus. Като се влезе в сайта и се отвори съответния гоблен, то си пише. Твърде възможно е двата конеца да са именно Anchor, което не значи по-лошо качество, а че е използван нюанс на цвета, който го няма в гамата на DMC.
Аз съм шила гоблен на Лан Свит,"Спи моя радост".Ших го по схема пратена от съфорумка на Аида 14 с конци ДМЦ.Спазвах ключа и ших с кръстчета и полукръстчета.Доволна съм от резултата ,макар че още се мъча с контурите.Разгледах и руския сайт за феичките на ЛанСвят,имаше снимки съвсем отблизо и направи впечатление,че се шие на кръстчета,така ли е?Който ги е шил да сподели как е,аз всъщност вече намерих едно мнение,но ми е интересно като имам схемите,панамата каква трябва да е и конците ДМЦ,които са дадени,лъскави ли са,видях и че мъниста има към тях?
Това са ми питанките засега!