нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
бях спряла вече да проверявам пощенската си купия ,но днес нещо ме накара да я отворя и изненада разписка за колет веднага отидох до пощата да си го получа- благодаря ти Лили за приятната емоция :kissyou:

Е, ти ме разби. С каква скорост се подготвяш за празниците. :clap::clap::clap:И колко оригинални идеи . Чудесни са всичките.А на тоя изонит отдавна му се каня, ама все не го започвам.:kissyou::kissyou:

имам две страхотни приятелки Росито и Лилито , които ми подариха стеропорни сърца и докато се чудех какво да монтирам върху тях вчера ми хрумна тази идея -на мен ми харесва дано и вие я харесате :D

Каква работлива пчеличка си само :clap: всяка седмица тук пръкват различни красоти :kissyou:

още една серия картички , които ще предоставя на пловдивският мартенски благотворителен базар

вчера попаднах на една схема -графика на Левси и снощи успях да я ушия и днес я подарих на племенника си за рожденният му ден -доболна съм от резултата дано и на вас да се хареса

:cookies:

Ей, страшна си! Кога успя толкова много нещо да нашиеш?! Картичките са много сладки, а Левски е наистина стойностен подарък.:clap::clap:

още малко мартенички вече за приятелки

и задната страна на едната картичка

Последно редактирано:
с мартениците приключихме вече са при новите си притежатели , сега идва ред на великден
като начало едно яйце и две рамчици-едната е с от двете страни :kissyou:

Ле лееее , тук вече всеки ден се появява нещо ново , Жели кога спиш , колко неща съм пропуснала :D

Последно редактирано:
ЧБМ приятели да сте живи и здрави и много гоблени да избоцкате
и следващото е вече готово

Пролетта е долетяла в страницата с творбите ти!:clap::clap::clap:Пиленцата са много сладички!:kissyou:

Честита Баба Марта и на теб Жели :kissyou:
Много свежо , пролетно и весело гобленче , в унисон с днешният прекрасен слънчев ден !!!:kissyou:

Назад