бях спряла вече да проверявам пощенската си купия ,но днес нещо ме накара да я отворя и изненада разписка за колет веднага отидох до пощата да си го получа- благодаря ти Лили за приятната емоция :kissyou:
скоро няма да има готов по-голям гоблен но затова минита има
рано рано направих за тр.зарезан сега и за другите празници да покажем нещо -малко валентинки и мартенички [/URLURL=http://gallery.ru/watch?ph=PTH-euRHm]
Е, ти ме разби. С каква скорост се подготвяш за празниците. :clap::clap::clap:И колко оригинални идеи . Чудесни са всичките.А на тоя изонит отдавна му се каня, ама все не го започвам.:kissyou::kissyou:
имам две страхотни приятелки Росито и Лилито , които ми подариха стеропорни сърца и докато се чудех какво да монтирам върху тях вчера ми хрумна тази идея -на мен ми харесва дано и вие я харесате
още една серия картички , които ще предоставя на пловдивският мартенски благотворителен базар
вчера попаднах на една схема -графика на Левси и снощи успях да я ушия и днес я подарих на племенника си за рожденният му ден -доболна съм от резултата дано и на вас да се хареса
:cookies:
с мартениците приключихме вече са при новите си притежатели , сега идва ред на великден
като начало едно яйце и две рамчици-едната е с от двете страни :kissyou: