нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Жужи, честита награда!:clap::clap::clap: Достойно си я заслужила. Гоблена наистина е много красив и май е доста трудничък.:clap::kissyou:

с големи перипетии позакърпиха машината и ето ги вече натъкмени престилките в добавка и една торбичка , един снежко на пластмасова панама и още малко топки :D

Последно редактирано:
:clap: Честито и от мен!!!
Ей, ама и тия коледните, как си ги наредила....:thumbup:

Париж -чака две години за контур:D и дядо коледа които рамкирах с парите от получената награда -и двата са шити 2010г.и три картички-шити сега

:clap::clap::clap:Поздравления много красоти си сътворила , но "Париж" ми е фаворит- отдавна съм му хвърлила око.

Браво, всичко е прекрасно, но не съм виждала по-красив Париж! На коя фирма е? Бих го ушила :yes:

Лелееееее пак красоти.Париж наистина е много красив.Но и картичките са прекрасни.Браво Жужи.:clap::clap:
Да взема да ти пратя и моите елени че стоят повече от две години без контур.:D

благодаря :kissyou:
аз също много си харесвам Париж , когато го ших събрах схеми на три фирми и Илиана ми направи пренабор като взехме най-доброто от трите фирми после в процес на шиенето променях също някои цветове но вече съм забравила-затова не мога да кажа на коя фирма е най близко е до разработката на Милена Стил , тогава за първи път щях да шия контур и се уплаших оставих го почнах друг гоблен и както честа става го забравих че не е добършен , но сега когато трябваше да похарча наградата се оказа, че нямам какво да рамкирам - порових се в шкафа и излезе Париж и още един на гобленсет чакащи по нещо за добършване:D

Назад