нещо и от моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
вчера купих едни топки от левчето -с брокат добра работа ми свършиха, защото няма да мисля какво да слагам отзат и са по-големички така успях да монтирам и другите си ушити мотиви
опред
отзат
а това са до тук монтираните

Страхотна коледна украса си си направила,поздравления,много са хубави всичките:clap:

Страхотни коледни играчки. И страхотна идея за брокатените играчки, не бях се сетила :)

Много са хубави ,доста интересни моделчета на бродерията виждам, но е лошо, че не може да се уголеми картинката ,за да се разгледа по-добре.Поздравявам те за труда!

Много са хубави ,доста интересни моделчета на бродерията виждам, но е лошо, че не може да се уголеми картинката ,за да се разгледа по-добре.Поздравявам те за труда!

Защо да не може да се уголеми картинката, като щракнеш върху нея отиваш в галерито, от там натискаш оригинал и се уголемява :)

Браво Жуже, всички са много красиви, но джуджетата най-много ми харесват!:kissyou:

Защо да не може да се уголеми картинката, като щракнеш върху нея отиваш в галерито, от там натискаш оригинал и се уголемява :)

Браво Жуже, всички са много красиви, но джуджетата най-много ми харесват!:kissyou:

За тези, които имат регистрация там -да.За други като мен-не.:idea:

И аз не мога да увелича снимките, защото нямам регистрация в галери. Но и отдалеч се вижда, че си направила големи красоти. :clap::clap:Какво правиш бе, Жужи, това си е цяло манифактурно производство!:idea::kissyou:

Ех, че е весело и коледно тук!
А колко добре си изпънала панамата на топките :eek:- просто перфектно!

цял ден днес сглобявам - май бе по- лесно да ги ушия и ето го резултата

п.п всички снимки ги има в нетлока страницата ми е в подписа и във фейса
и също в снимки бг.

Последно редактирано:
Браво на теб Жужи.Има повече от месец до Коледа кой знай какви още красоти ще направиш.:clap::kissyou:

Жуже, кога успя да ги сътвориш толкова много! Много са красиви :clap::clap::clap: . А тези продълговатите форми от къде са? Донеси някоя от тях на срещата, нали ще идваш?

Жуже, кога успя да ги сътвориш толкова много! Много са красиви :clap::clap::clap: . А тези продълговатите форми от къде са? Донеси някоя от тях на срещата, нали ще идваш?

Вени това продълговатите са шишарки - всички са от магазините за левче :kissyou:

приятели да ви се похналя- днес участвах в "областна изложба на гоблени" организарана от жените на Герб гр.Казанлък
от квотата на Ст Загора с три гоблена и получих награда второ място за гоблена на дименшънс "душата на розата" ето и снимки от изложбата
http://juja25.snimka.bg/tapestries/oblastna-izlojba-na-gobleni-gr-kazanl-k.714881.29066012
п.п както често става пропуснала съм да снимам своя гоблен който при това бе награден:D

Е Браво Жужи:clap::clap::clap:.Но да ти кажа твоите птички са най хубавите.Видях и розите но покажи и наградения е.:kissyou:

Е Браво Жужи:clap::clap::clap:.Но да ти кажа твоите птички са най хубавите.Видях и розите но покажи и наградения е.:kissyou:

Лили за съжаление нещо не направиха много впечатление на журито моите птички чакам организаторите да качат снимки с мен и награденият гоблен и ще го кача :kissyou:

Назад