rositsa Гобленар 10 Октомври 2012 #343 Колко си бърза само :clap::clap::clap: Много хубав спомен от Бургас и обещаващо начало на коледната ти колекция :kissyou:
Колко си бърза само :clap::clap::clap: Много хубав спомен от Бургас и обещаващо начало на коледната ти колекция :kissyou:
ata Гобленар 10 Октомври 2012 #344 Бързината изобщо не ме учудва Жужа си е фурия! Много сладурско гобленче! :clap:
dushkova Гобленар 10 Октомври 2012 #345 :clap::clap::clap:Ами трябва да я презентираме за скоростно шиене!Честито и май ще започва коледното настроение:kissyou:
:clap::clap::clap:Ами трябва да я презентираме за скоростно шиене!Честито и май ще започва коледното настроение:kissyou:
venipetgab 10 Октомври 2012 #346 Ей, че хубаво!:clap::clap::clap:Страхотен преход от лятото, морето и Бургас през дъжда към Коледа.:kissyou:
Ей, че хубаво!:clap::clap::clap:Страхотен преход от лятото, морето и Бургас през дъжда към Коледа.:kissyou:
zhak 15 Октомври 2012 #348 elmury7 каза: Гоблените на Лука са прекрасни.:clap:А от къде си ги купуваш? Кликнете, за да разширите... вече отговорих на този въпрос -прочетете пост 456 :kissyou:
elmury7 каза: Гоблените на Лука са прекрасни.:clap:А от къде си ги купуваш? Кликнете, за да разширите... вече отговорих на този въпрос -прочетете пост 456 :kissyou:
lili49 24 Октомври 2012 #353 Аз докато седя пред компа ти пак си ушила нещо прекрасно.:clap::clap::clap:
mina 24 Октомври 2012 #354 Много сладка феичка!!!!Хубава е била изненадата и на националната среща-който не е бил като мен,само ще гледа!
Много сладка феичка!!!!Хубава е била изненадата и на националната среща-който не е бил като мен,само ще гледа!
zhak 30 Октомври 2012 #356 да продължим с един дядо коледа който уших на пластмасова панама с един цвят но меланжиран червен конец
да продължим с един дядо коледа който уших на пластмасова панама с един цвят но меланжиран червен конец