nimate 28 Септември 2011 #141 dushkova, megim, Val4e, kaliakra2002, mila_an, Nev, tazzzz, Nelia, aida01_04 благодаря Ви момичета. Готово е моето фарче на Dimensions Поздрави :kissyou:
dushkova, megim, Val4e, kaliakra2002, mila_an, Nev, tazzzz, Nelia, aida01_04 благодаря Ви момичета. Готово е моето фарче на Dimensions Поздрави :kissyou:
rositsa Гобленар 28 Септември 2011 #143 Ники поздравления за фарчето и за днешният ти празник , да ти пожелая и от тук , много здраве и късмет и много красоти да препълнят страничката ти
Ники поздравления за фарчето и за днешният ти празник , да ти пожелая и от тук , много здраве и късмет и много красоти да препълнят страничката ти
neli0909 Гобленар 28 Септември 2011 #144 Честит празник! Бъди здрава и много щастлива! Гоблена е прекрасен,но се чудя кога го започна,кога до свърши:clap::clap::clap:
Честит празник! Бъди здрава и много щастлива! Гоблена е прекрасен,но се чудя кога го започна,кога до свърши:clap::clap::clap:
nimate 28 Септември 2011 #145 mandol благодаря. rositsa благодаря за прекрасните пожелания. neli0909 благодаря и на теб за милите пожелания. Гобленчето е малко 13 на 18см. и затова стана готов за кратко време. Поздрави и на вас :kissyou:
mandol благодаря. rositsa благодаря за прекрасните пожелания. neli0909 благодаря и на теб за милите пожелания. Гобленчето е малко 13 на 18см. и затова стана готов за кратко време. Поздрави и на вас :kissyou:
darma_rz Гобленар 28 Септември 2011 #147 :clap::clap::clap:Поздравления и от мен , за красивото фарче и за личния празник!:kissyou::flower:
mila_an 28 Септември 2011 #148 Фарчето е приказно просто! Да му се прииска на човек да е там, крй него. А на тебе- честит празник и нека ти се случват само най-хубави неща!
Фарчето е приказно просто! Да му се прииска на човек да е там, крй него. А на тебе- честит празник и нека ти се случват само най-хубави неща!
C cvetomilka.1 Гобленар 28 Септември 2011 #149 Фарчето е приказно,прекрасен подарък си си направила!Честит празник !Желая ти много,много здраве,късмет и време за още повече красоти,както ти го умееш!:kissyou:
Фарчето е приказно,прекрасен подарък си си направила!Честит празник !Желая ти много,много здраве,късмет и време за още повече красоти,както ти го умееш!:kissyou:
zezata Гобленар 28 Септември 2011 #150 Божееееееееее вече го и уши ли? Ей жена ти въобще спиш ли? :kissyou:
nimate 28 Септември 2011 #151 brambi70, darma_rz, mila_an, cvetomilka.1, zezata благодаря Ви момичета за прекрасните пожелания. Това е за Вас от сърце. Поздрави :kissyou:
brambi70, darma_rz, mila_an, cvetomilka.1, zezata благодаря Ви момичета за прекрасните пожелания. Това е за Вас от сърце. Поздрави :kissyou:
dushkova Гобленар 28 Септември 2011 #152 :clap::clap::clap:Честито! Всичко най -добро на празника ти !Желая ти от сърце-здраве,здраве и само здраве!
:clap::clap::clap:Честито! Всичко най -добро на празника ти !Желая ти от сърце-здраве,здраве и само здраве!
elena699 Гобленар 28 Септември 2011 #153 / Фарчето е станало страхотмо!:clap::clap::clap:Много здраве щастие и рози от мен за рожденният ти ден!
/ Фарчето е станало страхотмо!:clap::clap::clap:Много здраве щастие и рози от мен за рожденният ти ден!
drmagi 29 Септември 2011 #154 Дименшънс си е Дименшънс,но и ти си го изработила перфектно,много е красив-остава само да го оформиш в рамка
Дименшънс си е Дименшънс,но и ти си го изработила перфектно,много е красив-остава само да го оформиш в рамка
nimate 17 Ноември 2011 #155 Здравейте, момичета. Най-накрая облякох моето фарче. За сега това е от мен. :kissyou:
nimate 20 Ноември 2011 #159 Здравейте, Момичета. Ето и моята подготовка за Коледната украса. За първи път ми е да правя топчици. Не знам дали съм се справила, но на мен много ми харесаха как се получиха. Поздрави на всички Вас, които ме наглеждате :kissyou:
Здравейте, Момичета. Ето и моята подготовка за Коледната украса. За първи път ми е да правя топчици. Не знам дали съм се справила, но на мен много ми харесаха как се получиха. Поздрави на всички Вас, които ме наглеждате :kissyou:
smeshko 21 Ноември 2011 #160 :clap::clap::clap: Много са хубави топките, не им личи, че са ти за първи път.