Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата nimate
  • Начална дата Начална дата
dushkova, megim, Val4e, kaliakra2002, mila_an, Nev, tazzzz, Nelia, aida01_04 благодаря Ви момичета.

Готово е моето фарче на Dimensions

Поздрави :kissyou:

Ники поздравления за фарчето и за днешният ти празник ,
да ти пожелая и от тук , много здраве и късмет и много красоти да препълнят страничката ти

Честит празник! Бъди здрава и много щастлива!
Гоблена е прекрасен,но се чудя кога го започна,кога до свърши:clap::clap::clap:

mandol благодаря.

rositsa благодаря за прекрасните пожелания.

neli0909 благодаря и на теб за милите пожелания. Гобленчето е малко 13 на 18см. и затова стана готов за кратко време.

Поздрави и на вас :kissyou:

Фарчето е приказно просто! Да му се прииска на човек да е там, крй него. А на тебе- честит празник и нека ти се случват само най-хубави неща!

Фарчето е приказно,прекрасен подарък си си направила!Честит празник !Желая ти много,много здраве,късмет и време за още повече красоти,както ти го умееш!:kissyou:

brambi70, darma_rz, mila_an, cvetomilka.1, zezata благодаря Ви момичета за прекрасните пожелания.

Това е за Вас от сърце.

Поздрави :kissyou:

:clap::clap::clap:Честито! Всичко най -добро на празника ти !Желая ти от сърце-здраве,здраве и само здраве!

/

Фарчето е станало страхотмо!:clap::clap::clap:Много здраве щастие и рози от мен за рожденният ти ден!

Дименшънс си е Дименшънс,но и ти си го изработила перфектно,много е красив-остава само да го оформиш в рамка

Здравейте, Момичета.

Ето и моята подготовка за Коледната украса.

За първи път ми е да правя топчици. Не знам дали съм се справила, но на мен много ми харесаха как се получиха.

Поздрави на всички Вас, които ме наглеждате :kissyou:

Назад