Момичета, аз да попитам... къде се изгуби Илияна!?
Форума не е същия без нея. Липсва ми....
:crazy:
Не само Илиана, ами много хора не влизат или не пишат вече............
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета, аз да попитам... къде се изгуби Илияна!?
Форума не е същия без нея. Липсва ми....
:crazy:
Не само Илиана, ами много хора не влизат или не пишат вече............![]()
Причината е, че форумът се е озлобил. Някои от по-старите съфорумки в един момент изглежда добиват самочувствие, започват да раздават някакво собствено "правосъдие" и се заяждат с по-новите и още неориентирани.
Илияна беше много свястна съфорумка, просто искаше нейните пренабори да не се разпространяват безразборно. Съответно, тук й се озъбиха и не се съобразиха с желанието й. Тя изтри мненията си и си тръгна, което е съвсем естествено. Жалко.
Уважаема госпожо Желка Иванова, този отговор "нищо не разбирам след като снимките са едни и същи в тези албуми и в галерията кое не ви е достатъчно-май не се интересувате от лука а от нещо друго" объркан словоред ли е или съвсем умишлено звучи обидно? За мен звучи обидно. Не я искате за приятел-няма нищо лошо в това. Всеки сам избира приятелите си. Но вместо да отговаряте грубо , спокойно можехте да качите снимка на въпросния гоблен на радикала и всичко щеше да приключи с това.А в интерес на истината отказвате не за първи път схема да споделите. Бъдете спокойна, във форума и във фейсбук има достатъчно отзивчиви момичета и момчета, които с удоволствие споделят схеми и не само. Поведението Ви спрямо GILDA съвсем не е похвално.
Аз съм на същото мнение!!! И точно защото някои хора не знаят що е то етика, коректност и благодарност Илиана си тръгна. Липсва ми.
Zhak, може би предишното ми мнение тук Ви е убягнало, но аз от инат ще се повторя.
Дали сте на GILDA линк, който не води към Ваш албум в snimka.bg и тя ви е отговорила именно това. Взела го е за липса на права за достъп, а то просто е непълен линк. Според мен сте разбрали погрешно какво Ви е казала. Просто е искала да разгледа гоблените отблизо, а с този линк също не е можела.