Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
И аз когато влезнах за първи път във форума бях доста неориентирана! Навсякъде гледах схеми,снимки на готови творби,кой какво търси и си спомням че изпратих едно ЛС на една от колежките от форума за да й кажа колко ми е харесала творбата й (мисля че ставаше въпрос за ръстомер,който шиеха няколко момичета). Зная,че понякога съм била доста дразнеща с искането си на схеми-за което се извинявам най-сърдечно!
Благодаря на всички че ви има и че благодарение на вас успях да ушия вече 2 гоблена и заразена от вашата страст имам започнати още 3 :) !
А колкото до съобщенията за схеми- и на мен ми пращат ЛС с молба за схема,която аз нямам или ако имам и съм изпратила-няма дори едно БЛАГОДАРЯ!!
Момичета,не е чак толкова сложно и не отнема чак толкова време,а и е малко дразнещо!
Всеки ден се сблъсквам с различни хора,които вместо "Добър ден" ти казват само "Добър!". Иди-разбери за какво става дума!
Не е чак толкова сложно да сме вежливи и да покажем че сме ХОРА!!!
Лек ден на всички!

Някои от вас знаят, други не знаят (но това няма значение), че разработвам собствени схеми. Част от тези схеми съм публикувала в едно албумче, като свободни, т.е. всеки, който ми поиска една или няколко от тях, ще му изпратя.
На останалите си схеми правя комплектовки и ги продавам.Не мисля, че съм поставила твърде високи цени, предвид това, че влагам конци, панама, игла листи и мастило,труда да направя схемата и труда да я комплектовам.
Не се срамувам от това, че с труда си, искам да си изкарам някой лев допълнително.
Смятам, че към всеки, пожелал да си купи моя схема съм била коректна.

Преди време sanita ми поиска схема.Обясних и това, което съм писала по-горе, че схемата е платена.Нямаше развитие по този въпрос до днес, когато получих следното ЛС :
" :confused: Преди време те помолих във фейса за пчеличката,но не се отзова!Това си е твое право да реишаваш.Вече я имам благодарение на друга колежка от форума!Сани"

Наясно съм, че мои схеми се разпространяват в интернет пространството.Мога да помоля това да не се прави, но не мога никого да спра.
Сега искам да ви помоля за нещо друго - поне не ми завирайте нагло тази размяна в лицето.Не ми е нужно.Обидно е.
Искам и да благодаря на всички, които уважават труда на съфорумките си.

Сисе, напълно си права. Преди време една дама от руски форум ме помоли за схема от теб, и след като те попитах и разбрах, че е платена дамата не нахалства повече.
Това, че си цениш труда е достойно за уважение и наистина е нечестно да правят имидж за твоя сметка.

Сисе аз също те подкрепям напълно ,поне към мен си била винаги коректна и точна -за което съм ти много благодарна:kissyou:

моляте изпрати ми линк на лични за това което комплектоваш:clap:

Искам да споделя за най-сърдечната отзивчивост на shaton.Oстава да доживеем да видите изкарани нещата,защото не е едно!Просто клишето"нямам думи"е на място

Извинявам се, че оспамвам темата, но ..... много сте нетърпеливи! Та гобленът едва сега излезе! Коя ли ще е тази дето ще се изтърси 101 лева за големият модел и да има добрата душица да я сподели безвъзмездно във форума!?? :confused:След като от фирмата са пуснали малкият модел, шийте го 1:4 и предполагам че ще се получи това, което искате.

Във форума има много "добри душици", които споделят безвъзмездно!
На мен, обаче, ми е странно, да не кажа смешно да се търси нещо, което се е появило на пазара преди няколко дни. Нали най-малко трябва технологично време да се поръча гоблена, да се получи поръчката, да се сканира схемата и да се направи ключ. А като стана въпрос за ключ, много се надявам някой да е започнал да шие "Шехерезада" по "ключа", който се разпространява из форума и фейсбук, и да е разбрал колко не си струва това усилие.
Колкото до "Българка", пълният комплект на Солария струва 45 лв. с DMC конци! Ако на някой му се вижда скъпо, вариантът с Венус е 34 лв. Елементарната сметка при 60 цвята е ясна (поне за мен). Вие си направете извода дали ще ви излезе по-евтино събирането на този гоблен при съмнителен "ключ", или готовият комплект с гарантираното качество на Солария.

И аз се извинявам за спама, ама не можах да се въздържа!

На мен, обаче, ми е странно, да не кажа смешно да се търси нещо, което се е появило на пазара преди няколко дни. Нали най-малко трябва технологично време да се поръча гоблена, да се получи поръчката, да се сканира схемата и да се направи ключ. А като стана въпрос за ключ, много се надявам някой да е започнал да шие "Шехерезада" по "ключа", който се разпространява из форума и фейсбук, и да е разбрал колко не си струва това усилие.
Колкото до "Българка", пълният комплект на Солария струва 45 лв. с DMC конци! Ако на някой му се вижда скъпо, вариантът с Венус е 34 лв. Елементарната сметка при 60 цвята е ясна (поне за мен). Вие си направете извода дали ще ви излезе по-евтино събирането на този гоблен при съмнителен "ключ", или готовият комплект с гарантираното качество на Солария.

ЗДравейте, нека сега и аз да сложа моя СПАМ.
Също неможах д асе въздържа.

Купувала съм от Солария и съм шила.
Искам да кажа, че няма да го правя повече и предпочитам АЗ да си купя конците.

Парите така или иначе се дават, дори е и по-скъпо, но съм сигурна, че са ДМЦ.

Защото както казах, в гоблените, които купих от Солария конците нямаха нищо общо с ДМЦ, при това платих да са комплектовани точно с ДМЦ.

За тези, за които няма значение с какви конци шият - ок. Но лично за мен има.

ЗДравейте, нека сега и аз да сложа моя СПАМ.
Също неможах д асе въздържа.

Купувала съм от Солария и съм шила.
Искам да кажа, че няма да го правя повече и предпочитам АЗ да си купя конците.

Парите така или иначе се дават, дори е и по-скъпо, но съм сигурна, че са ДМЦ.

Защото както казах, в гоблените, които купих от Солария конците нямаха нищо общо с ДМЦ, при това платих да са комплектовани точно с ДМЦ.

За тези, за които няма значение с какви конци шият - ок. Но лично за мен има.

Това, че Солария продава комплектовки с ДМС - конци, а всъщност не са ДМС съм го установила и аз. Конците им в комплектовките често не достигат и когато трябва да се докупят, се вижда разликата
Извинете ме и мен
:kissyou:

Това, че Солария продава комплектовки с ДМС - конци, а всъщност не са ДМС съм го установила и аз. Конците им в комплектовките често не достигат и когато трябва да се докупят, се вижда разликата
Извинете ме и мен
:kissyou:

Да, възможно е да не са DMC, защото са Anchor! В сайта изрично пише когато са комбинация от двете марки!
Специално потърсих тема с ушити гоблени на renybakalova, за да видя кои гоблени на Солария е ушила, но не намерих! Моля, за да не товарим темата, покажете ми ги на лични, госпожо! Защото аз купувам гоблените на фирмата и много искам да знам, при кои от тях не стигат конците, за да не се набутвам....
.... или просто обичаме да плюем...

Не мога да разбера защо се дразните, та чак не можете да стърпите негодуванието си от това, че момичето търси гоблен, излязъл току-що на пазара. Представете си, че няма опит, че попада в сайта на Солария едва наскоро, че неотдавна е заплувало във водите на форума и не е наясно за необходимото технологично време за разпространяването на схемата в нета... Форумът все още приема нови участници, така че такива неща ще се случват, нека не се приемаме толкова насериозно...това е място по желание и за забавление:gipsy:

:thumbup::thumbup::thumbup:

Не мога да разбера защо се дразните, та чак не можете да стърпите негодуванието си от това, че момичето търси гоблен, излязъл току-що на пазара. Представете си, че няма опит, че попада в сайта на Солария едва наскоро, че неотдавна е заплувало във водите на форума и не е наясно за необходимото технологично време за разпространяването на схемата в нета... Форумът все още приема нови участници, така че такива неща ще се случват, нека не се приемаме толкова насериозно...това е място по желание и за забавление:gipsy:

:clap:

Сега призовете да закрият и темите за търсене :clap:

Някои от вас знаят, други не знаят (но това няма значение), че разработвам собствени схеми. Част от тези схеми съм публикувала в едно албумче, като свободни, т.е. всеки, който ми поиска една или няколко от тях, ще му изпратя.
На останалите си схеми правя комплектовки и ги продавам.Не мисля, че съм поставила твърде високи цени, предвид това, че влагам конци, панама, игла листи и мастило,труда да направя схемата и труда да я комплектовам.
Не се срамувам от това, че с труда си, искам да си изкарам някой лев допълнително.
Смятам, че към всеки, пожелал да си купи моя схема съм била коректна.

Преди време sanita ми поиска схема.Обясних и това, което съм писала по-горе, че схемата е платена.Нямаше развитие по този въпрос до днес, когато получих следното ЛС :
" :confused: Преди време те помолих във фейса за пчеличката,но не се отзова!Това си е твое право да реишаваш.Вече я имам благодарение на друга колежка от форума!Сани"

Наясно съм, че мои схеми се разпространяват в интернет пространството.Мога да помоля това да не се прави, но не мога никого да спра.
Сега искам да ви помоля за нещо друго - поне не ми завирайте нагло тази размяна в лицето.Не ми е нужно.Обидно е.
Искам и да благодаря на всички, които уважават труда на съфорумките си.

Силве,когато аз съм шила по твоята схема пчеличката не съм знаела с какво се занимаваш.Не се оправдавам,но аз я уших веднъж и я подарих.Исках да я ушия и за себе си.След срив на компа загубих всичките си запаси от схеми.Помолих те учтиво за схемата.Да ти кажа ли не съм получила никакво обяснение,а ти просто си замълча.Принудена бях да я търся по друг начин и когато я намерих ти написах това съобщение.
За това,което си наумила и правиш с цел да изкараш някой лев те поздравявам и ти пожелавам успех.И аз опитах,разбира се не с авторски схеми,защото нямам време за това,а със схеми пак по оригинали на доказали си фирми/на опаковката ми е означено по оригинал на коя фирма са/,като спазвах стриктно цветово оригинала.Е коя фирма не го прави,освен Солария,защото там са авторски наистина.Срещнах такова недоверие,че не е истина.Гоблен с размерите на Хаед продавах за по 132лв с ДМС и щом сама комплектоваш можеш да оцениш колко са изчисленията,оразмеряването,опаковането и т.н до крайния резултат,т.е колко труд е това.Отказах се,защото този труд не се оценява,а самата ти е явно,че знаеш как са комплектова например схема на Хаед с 90 цвята.Никой и тук и,и във фейса не ти позволява да се изявиш.Взезнайковци много.Въпреки всичко желая ти успех!

Момичета, аз да попитам... къде се изгуби Илияна!?
Форума не е същия без нея. Липсва ми....

:crazy:

Назад