Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Копи от Фейсбук

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

" За съжаление установих, че goblenite.org дори и някога да е бил място за обмен на идеи, сега се е превърнал в един клюкарник на отчаяни и незадоволени ( във всяко отношение) съпруги,които нямат друга работа по цял ден освен да постват картинки, да обсъждат манджи и реват на поредния турски сериал...И като нямат достатъчно драма в живота си да превръщат чуждия в такъв...Само да разбере някой, че си успял в нещо ще те изяде с парцалите от яд и завист...Тоя свят е толкова обречен заради простотията си ,че ще го погуби собствената му глупост, алчност и злоба...Жалко за сайта и жалко за модераторите,които се изживяват като Господ и колят,и бесят наред...Идиоти..."

Незнам какво е провокирало да се съчетаят тези няколко думи , за да придобият този смисъл.
Искрено се надявам нашата съфорумка да е вложила обиден статус в последната си дума от поста.
maleks - проста, глупава, алчна, злобна, колеща и бесеща наред.... - един от модераторите в този форум.

" За съжаление установих, че goblenite.org дори и някога да е бил място за обмен на идеи, сега се е превърнал в един клюкарник на отчаяни и незадоволени ( във всяко отношение) съпруги,които нямат друга работа по цял ден освен да постват картинки, да обсъждат манджи и реват на поредния турски сериал...И като нямат достатъчно драма в живота си да превръщат чуждия в такъв...Само да разбере някой, че си успял в нещо ще те изяде с парцалите от яд и завист...Тоя свят е толкова обречен заради простотията си ,че ще го погуби собствената му глупост, алчност и злоба...Жалко за сайта и жалко за модераторите,които се изживяват като Господ и колят,и бесят наред...Идиоти..."

Ужас!!!! Отиде ми хубавото настроение от сутринта...
Толкова много неща научих в този форум, БЛАГОДАРЯ, че го има !!!!:kissyou:

Защо ми се струва,че точно авторката се чувства пренебрегната,незадоволена от нещо и разполага с прекалено много свободно време което няма идея как да уплътни.Това което разбирам всъщност ,че е успяла жена-ако изливането на злоба,просташките изказвания и необоснованите нападки се считат за голям успех.Но както знаем светът е пълен с какво ли не...

Иииииии, maleks и ти такава! Бива ли да си толкоз лошЪ?!!!:D:D:D
Жалки същества, я ги оставете да злобеят:kissyou:

Тотално съм възмутена, а рядко ми се случва. Трудно се впечатлявам от простотията, но това е повече .................

Малекс не е написала коя е, но аз ще пусна линк за профила й:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000600084379&sk=info)
А има ли ник във форума.Ако има дайте да я видим тази недоволница

Миме, не си сама душо златна - и аз съм от твойта група :gipsy:

На такива бедни душици не си заслужава да се обръща внимание - да са живи, здрави и задоволени :idea:

Прочетох всичко не мислих да се включвам но това е меко казано просташко изказване от близо две години съм във форума и никой не ме нападнал изял или нещо подобно.Това че не се четат правилата е грешка която не трябва да се допуска защото заради неспазването на тези неща се показва едно неуважение към модераторите които подържат този сайт.Аз лично съм много доволна и много се радвам на него защото знам че ако задам въпроса си правилно формулиран ще ми бъде отговорено с отзевчивост която рядко се среща дори около нас.Затова не трябва да обръщаме внимание на "незадоволени"и да гледаме напред предстоят толкова светли празници.
П.П Със сигурност съм писала неграмотно :(за което се извинявам .
:kissyou:

не си заслужава

Момичета, не си струва да губите ценното си време ! По добре творете и не си разваляйте настроението с такива неща.:idea::kissyou:

На мен даже не ми се коментира....

Ама вие, модераторите, сте наистина "идиоти", защото прекалено много ги търпите такива! Не стига, че не спазват правила, ами се и сърдят ако им се направи забележка. Да не говорим, че се държат все едно всички сме им длъжни!

... аз май нямаше да коментирам... :)

ОК

айде да споделя аз в таз връзка или не ...
не всички админи или модератори са свестни има го и този факт ТОКУ ЩО получих заплашително писмо с вулгарни думички :) НЕ ОТ ТОЗИ ФОРУМ държа да уточня - но ФАКТ - Хора всякакви :baby:

Аз обикновенно не се включвам в подобни дискусии - но си мисля - ако на някой нещо не му харесва форума, или модераторите, или постовете - СВЯТ ШИРОК, И МНОГО ДРУГИ ФОРУМИ ИМА! Аз лично тук намерих много приятелки, и затова ми е много приятно да си контактуваме! Аз си успокоявам нервите с шиене, няма смисъл от приказки.... :greeneye:

Защо ми се струва,че точно авторката се чувства пренебрегната,незадоволена от нещо и разполага с прекалено много свободно време което няма идея как да уплътни.Това което разбирам всъщност ,че е успяла жена-ако изливането на злоба,просташките изказвания и необоснованите нападки се считат за голям успех.Но както знаем светът е пълен с какво ли не...

:thumbup::clap:

Тотално съм възмутена, а рядко ми се случва. Трудно се впечатлявам от простотията, но това е повече .................

Малекс не е написала коя е, но аз ще пусна линк за профила й:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000600084379&sk=info)

:kissyou:Госпожицата или госпожата е Петя Николаева Григорова /ако не греша/, но не се знае ника й при нас / в нашия форум/, иначе - "Панчо Владигеров", пиано - би трябвало да е интелигентен човек. Ще я намерим, рано или късно....:bong:

Момичета скрийте томаховките.Не си заслужава да се ядосвате.
Малек я ший момините сълзици че ги чакам да са готови вече.А пък го по глупав,кои по прост нека другите да гадаят.И аз пиша неграмотно по някога нищо че съм завършила бълг.филология ама съм човек греша и се стремя да се коригирам.И нека не се сърдят новичките и младички но те не знаят думички като моля,извинявай,прости т.н./това не се отнася за всички разбира се/.
Форума ни е прекрасен.Познавам вече повече от вас лично и съм благодарна на това че съм сред вас и понякога ме търпите:idea:
Идват такива хубави празници и нека в тези трудни времена да ги посрещнем с добри дела и разбира се с много красиви гоблени ушите от всички нас.

maleks,забрави "идиотка":D:kissyou:Момичета,може ли да давате такива определения за хора,които даже и на снимка не сте виждали.Мисля,че тази тема не трябва да я има,защото някои влизат да си избиват комплексите тука.Бъдете добри,щедри,умни и красиви:kissyou:

Назад