предлагам да забравим и продължим да си шием нали е изчезнала само снимката а гоблена си е в къщи ,просто ми стана криво съжалявам че ви развалих почивните дни като ви занимавам с този въпрос, а Ванче гоблена разбира се съм го качила пак още вчера
на всички приятно боцкане и да приемем че проблема е технически :kissyou:
п.п. не знам защо имате такова мнение за руските форуми , аз имам страница в галери ру вече втора година и нищо не ми е изтривано и съм много доволна от отношението на рускините според мен те са много коректни и любезни за съжаление ние сме по-заедливи и повето от схемите които съм събрала (а те никак не са вече малко) ги дължа на тях -виж другаде (не в руски сайт) не снимка а ми изтриха всичко
на всички приятно боцкане и да приемем че проблема е технически :kissyou:
п.п. не знам защо имате такова мнение за руските форуми , аз имам страница в галери ру вече втора година и нищо не ми е изтривано и съм много доволна от отношението на рускините според мен те са много коректни и любезни за съжаление ние сме по-заедливи и повето от схемите които съм събрала (а те никак не са вече малко) ги дължа на тях -виж другаде (не в руски сайт) не снимка а ми изтриха всичко
Последно редактирано: