Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Що си не вземете игличките и не си ги забодете някъде...на панамата...
Пък и що да не ви предизвикам!
Това го искам отдавна!
И тъй като никой не откликна със схема, колкото и пъти да го пускам по заявки, явно няма такава.
Съгласна съм да го ушия по схема на zlatorozka и по нечия друга схема, без претенции.
Ще шия и показвам паралелно и двата етапа.
Искам и прозрачност на схемите, т.е. публично публикуване.
В процеса на шиене, може би ще имам нужда от "приятелите" на Дорис, ама това е друг въпрос.[:]
Ай да ви видя сега!На кяр съм, ще си го ушия най-накрая, ако една от схемите е сполучлива, а и вие ще си решите спора!

Аз не съм от старите във форума,но имам някакви впечатления.Представете си реакцията на някой,който днес се включи в този форум и..... точно в тази тема.Има да се чуди сред какви хора е попаднал и с кого ще споделя ...Аз лично споделям и неща , които не са само за гоблени.Вие бихте ли си писали сами на себе си ,ако прочетете злостните неща ,които сте писали тук?Може би в изблик на ярост, но "Казана дума ,хвърлен камък".

Дали да не изтрием всички постове тук от последните 2-3 дни,че и без това повечето са.......

манка нямах предвид последните постове а всички свързани с тази простотияда се изтрият

Дали да не изтрием всички постове тук от последните 2-3 дни,че и без това повечето са.......

Изтрила съм каквото трябва,това което се отнася до златорозката,няма да го махна.Нека остане още малко,все пак има хора,на които е изпратила схеми,дано го прочетат това.И да си направят сами извод-дали да шият или не по нейни схеми.:idea:

Ама тука станало МНОГО интересно!:idea:
Tais,"пали гумите" тръгваме към Бургас за ХАЕД:D

А "приятелите " ............ве4е съм им купила билет за Пловдив да "подгряват " Малекс. Аз , ще се присъединя след 24 май;):D:kissyou:

Ти си по - близо,аз докато се довлача от Кърждали...ти ще забравиш че си била в Бургас:D:flowerlove:

Мнение

Относно zlatorozka: преди време започнах спор относно нейните първи схеми публикувани във форума. Още тогава изказах мнението си по въпроса с примери. Стигна се дотам, че да поискам извинение от zlatorozka във форума. Не получих такова. Тогава се сметна (поне така мисля), че излишно разпалвам страсти и постовете бяха поизчистени. Редовно (при възможност) следя темите във форума, без да давам мнения. Но тогава нещо ме жегна и реших да се включа. Действително, всеки има право да си пусне картинка през програмата и да направи схема, да я публикува. Но може да стане по много начини: може да каже например, ето, аз съм начинаещ в разработването, разработих схема, какво е вашето мнение, как Ви се струва, какво ще излезе като краен резултат и т.н.. И най-важното: да умее да възприема критиките и предложенията, да се учи от тях и да се развива в положителна посока. Тогава ще има подкрепата и на останалите.

с уважение и приятен ден!

:kissyou::yes:ММммм, да и болшинството мисли така, но...., тя пък мисли така..."тези пък кавво са се захванали с мен, в цялата държава няма никой наказан - та мен ли за някакви си схеми...:hehe:" П.П.Цитирайки по-горния пост.

:kissyou::yes:ММммм, да и болшинството мисли така, но...., тя пък мисли така..."тези пък кавво са се захванали с мен, в цялата държава няма никой наказан - та мен ли за някакви си схеми...:hehe:" П.П.Цитирайки по-горния пост.

:clap:

А и както почнаха напоследък проверки навсякъде,няма да отминат и тези,които показват и авторските права на творците.Както се казва идва "видов ден".Вскичко полека-лека ще си дойде на мястото.
А представяш ли какво шоу ще бъде,като погнат пък "Милена Стил",дето е в батака с двата крака.:D

Досега спорихме и се оплаквахме, а днес искам да се похваля.Имам си подаръци от добри форумски другачета.
Ето този гоблен ми грабна сърцето.Закачила съм си го и пасва чудесно на интериора вкъщи.Подарък от Пепен

Още един подарък.От Цветомилка.Парче собственоръчно боядисана панама.Какво не и хареса не те знам.Аз ще я употребя:

А и искам да споделя нещо.В интернет намерих една много хубава схема.Разработка е на някого, но за съжаление не знам на кого.Осмелих се да я преработя леко, на местата, които не ми допадаха.Не съм сменяла цветове, само бодове чистих.Ето резултата:

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден.

Тъй като темата освен за спорове и оплаквания ,е и за похвали,то аз казвам :sissak , ти си гений!

Крайно време е и тук да дойде някой с позитивноа нагласа. Омръзна ми да чета само негативи и заяждания в темата.:clap:

Не ми се сърдете , но тези спорове , вече май доста се поизтъркаха , и честно имам чувството , че се водят само и само да избие нанякъде гневът , който ни се е насъбрал от ежедневието . Глоби , крадци и т.н. , ами ... аз си купувам гоблени на Милена стил , вие също , на гобленсет събираме и разменяме , на Вилер - също , ами като погледна , все ми се струва , че най - разменяните схеми са на Милена стил , и Вилер , аз поне уважавам и събирам и шия техни схеми . Давам и пример , Водопада , който скоро ще сложа в завършените творби е на Милена стил , и честно , ще видя отзивите , но е много по - добър от този на Гобленсет , но... това си е моето мнение . Та ... да спрем и дружно да продължим коментирайки хубавите гоблени , да споделим опит , а и схеми . Форума е чудесен и небива да го загрозяваме вече.

:kissyou: ЗА ВСИЧКИ ВАС

На вън е чудесен ден момичета и момчета.:coffee::cookies:
Силве ти си не само творец но и прекрасна приятелка.Ако бяха всички като теб какво ли би се получило:confused:
Миро аз също съм шила гоблени на милена стил и съм доволна и от казанлъшките комплекти.Но сега от форума шия всичко.
Спорен ден момичета и повече усмивки.[:]

Назад