Спорове, похвали, оплаквания.......

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
И аз искам да благодаря на Iliana67, sissak, ata и всички други,които са се отзовавали на моите молби/ и то моментално/:kissyou: И аз съм нова във форума,но не съм забелязала някакво дистанциране към мен от по-старите съфорумки.Приятен ден на всички и много хубави мигове с любимото хоби:idea:

Шиех си гоблени през свободното време,докато един хубав ден открих този форум.Като че ли още едно висше изкарах.Научих и се запознах с толкова много неща.Момичетата са добри и помагат.А сега се чувствам като член на една голяма общност,с която спокойно мога да разисквам всякакви теми.
А относно схемите-отдааааавна забравих да купувам готови комплекти от магазините.Даже някои модели само тук се намират.

Шиех си гоблени през свободното време,докато един хубав ден открих този форум.Като че ли още едно висше изкарах.Научих и се запознах с толкова много неща.Момичетата са добри и помагат.А сега се чувствам като член на една голяма общност,с която спокойно мога да разисквам всякакви теми.
А относно схемите-отдааааавна забравих да купувам готови комплекти от магазините.Даже някои модели само тук се намират.
:kissyou:Колко много си права, но наред с всички хубави неща покрай форума , при мен има и една лоша страна - вися повече на компютъра и шиенето ми "отиде...." Все си викам - сега пък за толкова малко време, няма да вадя да шия, я по-добре на комп., а то вземе, че мине час и повече.НО не съжалявам!!!:kissyou::flower:

Момичета искам да изразя огромната си благодарност към един прекрасен човек abazova_s !!! Запознахме се виртуално тук във форума, разменихме си скайп адресите и поддържаме виртуална връзка вече повече от година.Получавала съм винаги безрезервна подкрепа от нея и в радостни и в тъжни мигове. А днес ме разплака от щастие! Получих прекрасен подарък от нея! Мила Сайме, благодаря ти от все сърце!!!!Днес ме направи най-щастливия човек!:kissyou:

Тони прекрасен подарък да ти е честит.Да краси и пази дома ти. :kissyou:А за Сайме-една прекрасна приятелка.

Миличка,да ти е честит тоя невероятен подарък от човек с голямо сърце!:clap:
Напълно ти съчуствам за сълзите ,защото и аз си поплаках днес,но това са сълзи на умиление и невероятно преживяване.
Дай Боже, всеки му такива приятели,като Сайме:kissyou:

Разликата между форумите по света
:В английския - питаш и ти отговарят.
В руския - питаш, отговарят ти и теб те питат нещо.
В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш. :) Така е по принцип!!!
Но тук сякаш е изкючението,което потвърждава правилото!!!Всички са изключително отзивчиви и добронамерени!!!!
P.S. Специални благодарности на illiana70!!!!! :)

Последно редактирано:
Искам да благодаря на две от многото си приятелки в този форум-mamanushi и sissak за отзивчивостта им със едно стихче,преведено ми от руски от първата и преобразуването на схемата към него от втората.
Когато идва изведнаж тъга през есента,
ти си спомни, че съм приятел твой,
че винаги ще бъда с теб,
когато бурята достигне до дома
и настанат зимните виелици,
ти ден и нощ помни,
че имаш приятел при всяка беда, със теб за кой ли път
ще бъда редом аз завинаги и утре и сега...

Момичета златни сте.

Разликата между форумите по света
:В английския - питаш и ти отговарят.
В руския - питаш, отговарят ти и теб те питат нещо.
В българския - питаш и 1000 човека ти казват колко си прост, че питаш. :) Така е по принцип!!!
Но тук сякаш е изкючението,което потвърждава правилото!!!Всички са изключително отзивчиви и добронамерени!!!!
P.S. Специални благодарности на illiana70!!!!! :)

:D:D

НО,в утвърдените руските форуми,както е нашият, строго си съблюдават правилата и си ги спазват.Държат на изградения принцип и не прощават на никого нарушенията на правилата-правят забележки,трият постове.....А има един много мафиотски форум,където за най-малкото нарушение всички те правят луда и са абсолютно безкомпромисни и не правят и най-малко изключение.Виж,ако е някое малко форумче,дето непрекъснато си търси модератори,там всичко е позволено.Докато тук ако се направи забележка за нарушение,този който ги е нарушил започва да реве като пеленаче с напоен и пълен памперс.Може ли,например,в тема,в която се обсъждат бодове,панама,конци или каквото и да е било,да пускаш заявка за схема?!Или пък си пуснал заявка за схема,не се знае дали изобщо някой я има, да ти пишат"изпрати ми схемата" и т.н. и т.н.
Това е лично мое мнение,останалите може да мислят съвсем друго.Но няма смисъл да влизаме в излишни спорове.:loveglasses:

Искам да искажа своята благодарност към d0nka от Поморие днес ме зарадва със страхотен подарък ,Благодаря ти и ти пожелавам много красиви гоблени и още толкова много красиви цветя ,градината ти е невероятна -БЛАГОДАРЯ ти!!!!!! :kissyou::kissyou::kissyou:

тъй като не знам към кого да отправя питането си реших да споделя болката си тук -днес бях неприятно изненадана от следното : потърсих темата си да кача гоблена който взех от атилието и открих темата си не там където очаквах (според датата на последната си актуализация) и като я отворих да си кача снимката разбрах причината -всичко след 19.09 до днес бе изтрито ,а на 2.10. бях качила последният си ушит гоблен и мисля , че имаше коментари между 29.09 и 2.10 които не ги виждам и въпреки че не аз съм ги изтрила се извинявам на тези които не си откриват коментара
не знам на кого пречат моите гоблени за да се трият ?
преди време ми бе изтрита страницата в мултито, че съм нарушила нечии права -стана би неприятно за загубеното време да качвам схеми но приемам аргумента ,но тук чии права съм нарушила с качването на собствените си гоблени?
ако преча на някой -нека каже няма проблем да се оттегля от този форум в крайна сметка той не е единствен-приятно ми бе да съм сред вас и съм помагала с каквото мога но не ми е приятно такова отношение към труда ми , не обвинявам никой просто споделям разочарованието си и ме извинете ако съм помрачила настроението ви в почивните дни :kissyou:

Питането ти zhak е към мен доколкото виждам:confused: писах ти и на ЛС,ще го напиша и тук,не съм ти трила нищо в готовите творби.Никога ама никога не трия неща пуснати тощу що,така че нямам обяснение къде ти е гоблена,ти сигурна ли си че си го качила там:confused:

Може да е имало друг проблем - преди седмица и от моята тема изчезнаха около 20 мнения - нямам представа мои или на съфорумци.
Може би има някакъв технически проблем!!!

:kissyou:Манка е трила мой неща, но с право / в правото си на модератор/. Не вярвам това да е нещо направено умишлено. Може би наистина е техническа грешка. Zhak, моля те мила, не се отказвай, наистина се радвам на всичко качено от теб тук във форума.:kissyou:

:kissyou:Манка е трила мой неща, но с право / в правото си на модератор/. Не вярвам това да е нещо направено умишлено. Може би наистина е техническа грешка. Zhak, моля те мила, не се отказвай, наистина се радвам на всичко качено от теб тук във форума.:kissyou:

аз не отричам ничее право, но мамка каза че не е тя ,и ако ще се трие нещо редно е да се каже причината (например ако е допусната грешка за напред да не се допуща ) да се трие по отделните теми-това приемам трупа се доста излишен материал във форума , ако някой си направи труда да разгледа по обстойно някоя тема ще види че има доста повтарящи се неща и там има много за триене забелязала съм в последно време да се качват снимки на гоблени които вече ги има в темата но май повечето не си правят труд преди да качат нещо да прегледат темата и ако го няма този гоблен тогава да го качват , но да се трие от страницата на твоите творби това не го приемам освен ако причината не е техническа :kissyou:

:kissyou:Zhak, не си хаби нервите с това /има по-важни неща - например здравето/. Вариантите са три. Или е техн.грешка, Манка или админите. Не ми се вярва Манка да те лъже. А никой от нас не може да влезне в съобщението ти и да ти го изтрие.Аз например не качвам гоблените си тук. Качвам ги на други места.:kissyou:

То понякога и мои снимки на мои гоблени изчезват,но предполагам,че е от вуншния файлообменник.Пак ги качвам и толкоз.
Но да изчезват ЛС и постове,които са си в темата,мисля че въпроса трябва да се отправи към администраторите.По-скоро има сривове в сървъра или някакъв друг технически проблем.Напоследък съм свидетел как много сървъри "забиват" и става малка каша.Например,в паспортния отдел,в НОИ,в бюрото по труда,магазините "Хенди"а за М-тел просто да не говорим.
Не мисля,че Манка би постъпила така.Добре,че не сме в някои от мафиотските руски форуми за гоблени.Там са кошмарни всичките им модератори,администратори,по-стари членове.

zhak със сигурност не ти го е изтрила Манка, нито пък някой от админите.Според мен е технически проблема - както пише tdm13 - някакви сривове в сървърите. И не е само в този форум, същия проблем го има и в бг.мама. Лично на мен няколко пъти ми се случва пиша отговор и като натиснеш опцията публикувай - или изобщо мнението ти не се появява, тоест не се запазва или след известно време изчезва.

#Не мисля,че Манка би постъпила така.Добре,че не сме в някои от мафиотските руски форуми за гоблени.Там са кошмарни всичките им модератори,администратори,по-стари членове.[/quote]
:kissyou:И аз така мисля.:kissyou:

Назад