Моето скромно творчество

• Началник на темата Началник на темата cecunka
  • Начална дата Начална дата
Че кога успя. Малееее голям бързак си. Завършвай покривката и наблягай на Етъра, че паяжина хвана. Айде бягам, че не съм аз човека, който трябва да коментира брой незавършени гоблени :)

:clap::clap::clap: покривката е разкошна ,отдавна съм и хвълила око ,но все не остава време :D

:kissyou: Благодаря ви момичета.То моето си е за срамота откога съм я започнала, колко седя без да я побутна, а колко ли още ще има да ме чака горката :confused:
Triana`не се чуди, ами я започвай до Великден 2012 все ще я завършиш :D
Лесно се шие.:kissyou:

:clap: Браво Цвети покривката ти е разкошна, така за следващия Великден ще имаш нова покривчица:kissyou: И ако може да помоля за схемичката:idea:

Прекрасни неща намирам в твоята страничка, но с последното си творение направо ме разби!!! Поздравления за усърдието и сръчността!!!

:clap::clap::clap: Браво Цвети и честито на новата притежателка тази невероятна красота!:kissyou:

anito11,darma_rz :kissyou:

А ето и една играчка за елха - може да се каже, че и с мъниста мога да се боря, само пустите френски възли дето не мога преборя.:D

Браво, Цвети!:clap::clap::clap: Подаръкът за другарчето ти е чудесен! :clap: и за мънистата. Кога ли и аз ще се реша да започна да се боря с тях?

"мързелива" коледна топка

Ето един метод за спестяване на труд и време. Купувате си стириопорени топки от магазин за играчки с термоваденки/ Като тези които се слагат на яйцата за Великден/.Разрязвате внимателно ваденката, така че да може да се поппъхне с отверка в разреза направен с макетен нож. Монтирате си бродерията, отгоре закривате разреза с кант, слагате панделка и готово. Ето резултата

Ето нещо което трябваше да е готово миналата година, но успях да го завърша тази:shy2:.То и снимките са ми едни, но ..............с телефона мога толкова само:(

Важното е, че е готово за предстоящия празник и ще допринесе за настроението в къщи.:loveglasses::clap: Поздравления!!!:clap:

:clap::clap::clap: Покривката е прекрасна , тъкмо навреме за празника!:kissyou::idea:

Назад