Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Искам да си разпечатам схема от PCStitch в по-голям мащаб. Увеличавам го но при разпечатването пак излиза същото миньонче....Някъде бъркам но не мога да стопля къде
Очаквам рамо подкрепа момичета![]()
Моля ви помогнете ми. Не мога да кача картинки от компютъра си в ,,Заявки за февруари,,.Виодях написаното до тук по този въпрос но не става, Моля Ви!!!!!
Оттук можете да дръпнете безплатна програма за разрязване на големи схеми или каквото и да било на по-малки:
http://www.4shared.com/file/qB7jmkHC/POSTERIZA.html
След като си дръпнах тази програма,как да я използвам,дай малко инфо.На мен лично ми е нужно да разрязвам кройки и да мога да принтирам,защото се указа,че не мога да намеря такъв принтер,който да отпечатва формат А0 мисля![]()
:kissyou:Мили момичета и момчета, отдавна не съм ви питала, но сега около 8-ми март се сблъсках със следния проблем: получих много поздравления с линкове отVBOKS и искам да ги поставя в моя папка, но не зная как става. Копирам линка и се опитвам да го поставя/примерно в моите документи/, но не става. Ще съм ви много благодарна, ако ми помогнете.:kissyou:
Може ли да ми обясните, и изобщо има ли начим да си направя една схема огледална.Благодаря предварително.