Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Възможно ли е тази снимка да мине през някаква програма, която да определи номерата на използваните цветове?Не разбирам много от компютри, но ми се струва че с ПМ това може да стане, но за съжаление нямам на компютъра си такава програма.
Изпратих ти файловете на пощата,ако можеш да дадеш съвет?!:kissyou:Освен с фотошоп/ гиф файл се създава с тази програма/ може да се използват и други - ACDSee - платена, Irfan View и XnView са хубави програми за картинки и имат доста екстри . Но може да зададеш с десен бутон върху файла и да избереш с какво да отвориш. Зависи какви програми имаш на компа. За какво става въпрос?
Става въпрос за схеми в този формат,при мен се отварят,но ги изпратих на една приятелка и тя неможе да ги отвори.Възможно ли е да се отворят с Win RAR-поне при мен мисля че стази се отварят,но не съм сигурна:uhhhh:
Момичета,как мога да отворя схема в MPEG файл,или да го конвертирам в PDF![]()
Момичета,как мога да отворя схема в MPEG файл,или да го конвертирам в PDF![]()
Не става-на Тype file си изписва MPEG file и както и да го преименувам не става![]()