Гоблени на два континента

Цветята са приказни,патето е мн. мн. сладурско и дръвчето е красиво.Мн. красота има в страничката ти:loveglasses::clap::kissyou:

Нямам думи,не всеки може да направи толкова много разнообразни и красиви неща,и то кое от кое по-хубави.Браво на теб,поздравявам те!

Всичките ти творби са страхотни. Подаръците са невероятни, а за красотата на дръвчетата-нямам думи :clap: :kissyou:

Лили,нали се писах работничка:D и съм пропуснала последните ти красоти:(
Цветята са страхотни и наистина ги виждам за първи път,дръвчето е супер:clap:,а за патето на щерката-думи нямам:clap:
Твоята страничка винаги ме е зареждала положително,за което ти благодаря:kissyou:

Лили, чудесно са ти се получили новите творби!:clap:

С една дума - "Майсторът си е майстор"!
Каквото да пипнеш става шедьовър!:kissyou:

браво

:kissyou:мила,дръвчето е страшно оргинално :eek:,патенцето сладурско и точно за великденските празници,а цветята толкова свежи:flower:,че ми замириса на пролет:kissyou:

Благодаря ви момичета:kissyou:
След дълго издирване на ключа на този гоблен,ето го вече готов.Ще си има и нов собственик:rainbow:

Лили прекрасен подарък си направила.Дано получателя да оцени работата ти а тя е прекрасна.Браво.:clap::clap:

Лили, много е красив! Както винаги чудесен избор! :kissyou:
Убедена съм, че този за когото е предназначен ще остане очарован. :loveglasses:

Аз бих го определила като свеж и съблазнителен!!!:loveglasses::idea:
Супер е!!!:clap::kissyou:

Лили,страхотен гоблен:clap::clap:,а е и толкова вкусен.Новите му собственници ще оценят положения от теб труд-убедена съм:kissyou:

Oуууу, страхотен натюрморт,
много ми харесва резултата и веднага си го прибавям в плановете :idea:
Поздравления за избора и изработката :clap: :clap: :clap:

Супер е натюрмортчето!!! :clap::clap:Много свежи цветове! Поздравления!:clap:

:clap: за майстора на творбите, а притежателите им трябва да са безумно щастливи :kissyou:

Лили, страхотен натюрморт :clap::clap::clap:
Ще се повторя, ама цветовете наистина са много свежи, а плодовете са като истински.

Назад