Гоблени на два континента

Благодаря ви мили момичета:kissyou:
А сега да ви покажа и моя първи опит в направата на калъфче за телефон с мъниста и апликация.

Леле страхотно е,искам и аз такова:clap::clap: щях да го изтърва за малко,и нямаше да мога да го видя,много е сладко,ама много:clap:

Това е за всички вас:flowerlove:
Ния-проблемът беше в това,че използвах най-неподходящата панама за мъниста(Аида14) и повече такава грешка няма да правя,но беше късно да започвам наново.Иначе схема няма, сама си измислях къде какво да сложа.Идеята за апликация и мъниста почерпих от темичката на Роси,надявам се да не ми се сърди.
Това калъфче и следващото което ще направя също заминават за подарък!
oonnato-може да е имало някакъв врменен проблем в радикала,знам ли,то напоследък често се случва.

Последно редактирано:
Лили, калъфчето е прелестно!:clap: Толкова ми харесва, чв ако на мен го подариш, не бих го използвала по предназначение за да не го повредя, ами ще си го пазя като съкровище.:D:kissyou:

venipetgab,ще видя дали и моите хора ще си го носят(т.е. бабите)!Ако не за телефон ,то също стават и за калъфчета за очила,кой както желае!!!
А ето и второто калъфче,направих ги почти еднакви ,по разбираеми причини;).Това калъфче го ших на Аида 11-перфектна е за тази цел!

И една Коледна топчица и понеже нямах много време,за да запълня пространството сложих и малко мъниста.Вече пътува към някой :shhh: ;)

Последно редактирано:
Лили, невероятна красота, просто наслада за очите, цветовете страхотно си ги подбрала, моделчето :loveglasses: :clap: :loveglasses:- само ми кажи колко време ти отне да го направиш? Не мога да се престраша още :gipsy:

Топката е супер ефектна!!!

Калъфчетата са разкошни!!!:loveglasses::clap: Не мога и да допусна, че няма да се харесат и ползват, освен да си ги пазят и да им се наслаждават като украса.:idea::kissyou:

Лили прекрасни калъфчета:clap:,а и топчицата е много сладурска.Как ще се фукат само пред съседките и приятелките си:DА ти нямаш спиране да пълниш очите ни с красоти:kissyou:

Наде,няма страшно,много са приятни за изработка,още повече като има апликация и мястото за шиене с мъниста остава още по-малко.Първото ми отне около седмица и нещо,бая се бъхтих над него ,понеже не бях уцелила правилната панама.За второто с правиланата панама вече бях по-бърза.Не се колебай да започнеш и ти някое ,ефекта е много красив,жалко че снимките не показват реалната им красота!
Ели-със сигурност ще се изфукат пред приятелките си
lili2024,pepina_p:kissyou:

Наде,няма страшно,много са приятни за изработка,още повече като има апликация и мястото за шиене с мъниста остава още по-малко.Първото ми отне около седмица и нещо,бая се бъхтих над него ,понеже не бях уцелила правилната панама.За второто с правиланата панама вече бях по-бърза.Не се колебай да започнеш и ти някое ,ефекта е много красив,жалко че снимките не показват реалната им красота!

Лили, благодаря ти, ами остава да се престраша
:gipsy: :kissyou: :kissyou:

Лили и второто калъфче се е получило страхотно :clap::clap:
И топчицата е сладурска :idea:

Да покажа и аз над какво се трудих през тези месеци.
Дръвчето е подарено вече.

Патенцето е шито от дъщеря ми

А цветята отиват за подарък в БГ

Последно редактирано:
Много сладурско пате , а за дървото и цветята нямам думи, разкошни са:clap:

3

Цветята ме впечатлиха. Сигурно са предназначени за много близки хора, иначе как ще се разделиш с такава красота!

Много са красиви новите неща, които показваш! Очичките ми останаха в патето!!!

Назад