Благодаря ви мили момичета:kissyou:
А сега да ви покажа и моя първи опит в направата на калъфче за телефон с мъниста и апликация.Като за първи път естествено направих една голяма грешка,като използвах Аида 14 ,която ама никак не е подходяща за тази цел и направо се измъчих с нея.Благодаря на mari_ar за съветите и за следващото калъфче ,ще поправя грешката си.
Олелеее добре че столът ми е стабилен, иначе щях да падна от него!
Ама бива ли такава красота :idea: Нямам думи, просто е като непипано с ръце :kissyou::kissyou::flower:
:clap::clap:Сътворила си истински шедьовър, много интересно и красиво калъфче в съчетание на апликации и мъниста и откровенно казано по нищо не личи, че си нова в това начинание и че това ти е първи опит, ако това е така какво ли да очакваме при втория и третия опит:flowerlove::kissyou:
Лили, голяма красота си сътворила както винаги :loveglasses: Имам голямо желание да си направя, но не мога да се наканя, много трудно ми се струва, ти си се справила перфектно :clap: :clap: :clap:
Незная какъв ти е бил проблема, но калъфчето е станало разкошно! Това съчетание мъниста и апликация е повече от успешно. А като гледам и ръзлични видове мъниста си използвала,което го прави още по-красиво.
Само едно не можах да разбера - по схема ли си работила или всичко е плод на творческата ти фантазия? Ако е така - още по-големи аплодисменти от мен.:clap: Направо си е върхът!:shock: