Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Мили момичета,четох,че от ноември до февруари орхидеите не се поливат.И аз в началото на ноември спрях да поливам моя дендробиум.Корените са хубави,бели,но листата започнаха да пожълтяват...Знаете ли какво се случва с листата на този вид орхидеи,падат ли,или аз успях да унищожа моята![]()
Мили момичета,четох,че от ноември до февруари орхидеите не се поливат.И аз в началото на ноември спрях да поливам моя дендробиум.Корените са хубави,бели,но листата започнаха да пожълтяват...Знаете ли какво се случва с листата на този вид орхидеи,падат ли,или аз успях да унищожа моята![]()
Аз моите дендробиуми си ги поливам целогодишно, като през зимата разреждам през 2 до 3 седмици. И пулвиризирам. Долните листа може и да окапят, но това да не те притеснява. Трябва на пролет да избият от долу и нови стебла, от които ще се образуват и новите стебла с цвят. Това е най-лесната орхидея за отглеждане според мен.