Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
момичета аз имам един необичаен въпрос:shy2:.тъй като за новогодишните празници имам много да подаръци шия и изобщо нямам физическата възможност да си шия и започнатите:cry:.Та въпросът ми е дали може да се замрази играта и след празниците да продължа,защото неискам да се отказвам,но ако неможе...здраве да е :kissyou:

Може,разбира се,че чакаме след Коледа да се включиш пак.
manka

Manka, възможно ли е да си покажа етапа утре, два дни имам ужасно главоболие и не съм хващала иглата.

Няма проблем
manka

Привет на всички,има само три момичета,които са се отчели с етапите за тази седмица,ако нямате възможност,пишете по темите си,защото не мога да пусна следващия етап:idea:

много ме е срам, но и аз изоставам от графика за базари, подаръци, изненади, втори и трети шансове и авантюри ... :shy2:

и аз ще помоля за отсрочка, а докато наваксам ще се срамувам кротко в ъгъла

искам да се допълня :)
специален поздрав за всички, които са достатъчно стари и/или достатъчно мъдри, за да си разпределят времето така, че да стига за всичко
:( аз явно не съм

http://www.youtube.com/watch?v=gehERn5QiSQ&feature=related

manka, много се извинявам, но днес и другата седмица няма да мога да представя етапи. Ако е възможно да не ме изключвате от играта. После ще наваксвам и ще показвам няколко етапа на веднъж.:)

Може ли и моята тема да бъде заключена за сега, защото с тези коледни подаръчета за нищо друго не ми остава време!

Манка, мога ли да помоля да ми отключиш темичката, защото май пак започва да ме хваща такъв мързел:shy2::shy2::shy2:, че не е истина, а като си имам нормичка ... все ще ушия нещо с цел да я наруша. :idea:

ЗДРАВЕЙТЕ МОЖЕ ЛИ И АЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА В ИТРАТА ЩЕ МИ БЪДЕ МНОГО ПРИЯТНО

Може,разбира се,но най-добре изчакай да минат празиниците,понеже в момента май са в застой:idea:

Най-добре и другите да си починат малко,няма да слагам следващ етап,ако не се съберат поне 10 човека.

Да вземем да си продължим с етапите ли?:confused:
Ако вече може да шиете спокойно,от утре съм готова да пусна постовете за
нов етап:idea:

Пуснах постове,само в тези теми,които са играли от декември месец,ако някой друг иска да си продължи етапите,ще пусна пост и там,нека ми пише:idea:

АААААААААААА и аз продължавам следващата седмица. Бая се окалпазаних, ама отивам да се стягам вече. :D

Назад