Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Тази игра е страхотна! По някое време и аз ще трябва да се присъединя.че имам 2 недовъряени гоблена,а единият дори съм го обещала за подарък на баща ми :shy2: Като свърша това с което съм се заела сега ще се стегна и ще ви правя компания във Втори шанс...:D

:angel:Манка, много ти се моля в случай, че се появи прозорче в играта да ме включиш, за да се разровя в торбичките и да извадя един поплесенясал гоблен:sleepy:, към който малко трудно посягам, а не ми остава много и от кумува срама ще завърша:shy2::rezando:

Имаш я темата вече.
manka

Много искам да благодаря на manka за страхотната игра, ако не се бях включила, този гоблен може би щеше да си остане забравен в гардероба.
Но след като го доведох до края, засега смятам да приключа с играта, ако има желаещи - нека се включат на моето място:idea:

manka :kissyou::blueflow:

Ако решиш да продължиш с нещо друго,с удоволствие ще ти отключа темата.
manka

Може ли и аз да се включа в тази игра.Имам 2 неща за довършване,които не искам да отлагам вече.:-|

Манка, ще може ли и аз да се включа, защото май много ми омръзва моят голям гоблен и все си хващам някое малко и все се заричам, че то е последното и после продължавам със Сиера Невадата и все нещо се обърква.

Добре дошла,щом имаш желание.
Отваряй си темичка.
manka

Момичета, моля да ме извините, но пак "замразявам" обекта за две седмици. :D Ей, не му върви на този гоблен и това си е. Ако направите след време игра "трети шанс" аз пак с моето маково поле ще участвам май.:D
Сега сериозно- просто нямам физическа възможност в момента да шия. Манчице, нали няма да ми заключиш темичката :shy2:

Няма,няма миличка,да те заключа.
manka

Манка, тази седмица май не остана много време за шиене, затова ще се опитам да наваксам другата седмица.

ОК.чакаме

Последно редактирано от модератор:
Manka, много се извинявам, но тази седмица няма да мога да представя етап в играта. Следващата седмица се надявам да наваксам.:)

ОК

Тази седмица няма да мога да покажа нормичка:scared::shy2: Другата седмица обещавам да наваксам

Май аз съм най-сериозната;)Манка,мила,аз ще помоля понеже няма да съм в страната моя етап за понеделник ще го отчета в четвъртък и то за две седмици,а като се върна ще отчета със закъснение и третия,но със сигурност ще се отчета до последно:lady:

Манка,
и аз известно време няма да се отчитам:(...ама шия едни неща за рождените дни на близките ми и трябва да ги изкарам скоростно..обещавам после да наваксам...:kissyou:
П.П.
...изби ме съвестта-ще гледам др. понеделник да сложа нещичко в темичката си...все пак този Втори шанс е направен за нас, които по една или др. причина сме зарязали недовършени неща...и трябва да сме по съвестни относно нормичките ни тук...Манка ,благодаря,че ме изтърпя...

Споко,няма проблем,не сме на състезание,когато имаш време,ще наваксаш.
manka

Срам, не срам ще пропусна няколко етапа по здравословни причини :( Не ми дават за около месец да натоварвам очите. Но този гоблен ще го завърша на инат когато се пооправя :D

Манка, аз тази седмица не можах да покажа етап. Няма какво да показвам. Миналата седмица бях понастинала и не ми беше до трудни гоблени, а тази се оказа много натоварена. Ще се постарая понеделник да покажа етап и да наваксам малко по малко. :)

Manka, моля те да ми заключиш темата. В момента, в който стана топличко и времето за шиене намаля. А на всичкото отгоре да си призная честно, пролетта ме избива на мързел:shhh:. Шият ми се все весели гобленчета или със свежи цветове. Така че няма да мога всяка седмица да показвам. (:shy2: ох, аз май и досега не съм го правила редовно. И доста късно се сетих, че мога да я почна тази игра.) Благодаря, че ме изтърпя. :kissyou:

Следващата седмица няма да успея да пусна етап, за което се извинявам. От 27.04. ще съм отново на линия.:)

Ок

Манка прибирам се в България за 2 седмици ,като се върна ще си ги ушия етапчетата обещавам :loveglasses:

Ок.

Назад