Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Ами като си ушием гобленчетата после какво ще правим на мене ми дойде някакво страхотно желание да шия чак не мога да се позная това аз ли съм или някой друг.Като виждам другите какви големи гоблени шият започвам да се притеснявам че моя ще свъши доста бързо.

Аз може ли да се включа с едно чисто практическо предложение или по-скоро молба ... Ако е възможно мили момичета, поствайте заедно предишния и сегашния си етап, за да можем с един поглед да направим разликата :idea: Защото сега станах разногледа да "тичам" до горния край и после надолу и пак горе и пак долу ... За пример ще ви покажа папагала от темичката на Бибето - много би ми се искало така да изглеждат страничките ви, за да не препускаме дружно ... :kissyou:

Всъщност, сега видях че Сидика и Ванчето сами са се сетили за това и ги поздравявам!

:kissyou:
Ще се постарая да ги поставям така.:kissyou:
И май наистина ще бъде по-лесно да преглеждаме. Стига да не товарим темичките със снимки и форума, разбира се.
Моля, модераторите да ни кажат ще имат ли нещо против:-|

:crazy: .... май ме хвана крастата и утре и аз ще показвам:shy2:

защо не се сетихте по рано за тази игра...такъв мерак за шиене налегна всички участнички...признавам си,че и аз за ден изпълнявам нормата /и като е 1;2 напредвам много бързо/и правя снимки за всеки етап :D какво пък ще си шия до понеделника и ще си сложа тогава цялята снимка мисля,че няма да наруша условието "минимум 600 бода за седмица"сега като съм го почнала и ме е страх да го оставя...да не чака пак с години в шкафа :D...

И аз ще се включа с едно тигърче. Което го имам от одавна и все не остава време за него. Но сега съм се навила да го ушия. Дано да имам втори шанс.
Гобленчето е малко и се шие 1-1, затова рискувам да играя в играта. Ако ме включите, разбира се. :idea:

galie Щом си се обадила не е проблем мила.

lucy Не знам ти дали препуска,ама аз направо
574b4d85cd89ca9d592212f901bf9f41.gif

Има място за още двама за играта,да ги закръгля темите на 30 и край,ако някой се откаже тогава вече може друг да се включи на неговото място
:idea:

Не са се отчели- gyga , Loria и zezata

Ако до утре Loria не се обади,и затварям темата,много ви моля момичета ако някой има проблем с етапите пускайте тук по един пост за да знам какво да правя,все пак не е лесно да обикалям 30 теми :idea:

jane_f Пускай темата и си в Играта:idea:

Следващите желаещи вече трябва да чакат някой да се откаже за да
се включат те:kissyou:

Манка, имам изпит в понеделник.Мислех че ще се справя,но като гледам как вървят нещата....Ще помоля за отлагане, пък аз ще си наваксам още в понеделник вечерта.:)

elena763 Благодаря че се обади,няма проблем ще те изчакаме;)

здравейте момичета, точно това смятах да ти предложа Манка, понеже нямам време да шия както вече казах имам много сериозен изпит и съм зарязала всичко. така че моля те да я затвориш, а аз ако ушия нещичко ще го показвам тука. а след 02.07 да се надявам че ще съм редовна вече. Извинявам се още веднъж, че ви изоставям момичета, но ви моля да ме разберете :) :kissyou:

оо не съм прочела че ще сте само 30 :cry:, много ми се искаше да участвам в играта, защото иначе няма да ги завърша :( :cry: ще трябва да се измисли нещо

оо не съм прочела че ще сте само 30 :cry:, много ми се искаше да участвам в играта, защото иначе няма да ги завърша :( :cry: ще трябва да се измисли нещо

Ти си в Играта,просто се забави много с етапа,нито се обади и затова ти заключих темата,сега вече като знаем,ще те изчакаме:idea:

Ти си в Играта,просто се забави много с етапа,нито се обади и затова ти заключих темата,сега вече като знаем,ще те изчакаме:idea:

Добре благодаря ви момичета и извинявайте че ви изоставям иначе с интерес ще ви проверявам от време на време до къде сте стигнали :)

Ух , как ми се ще да бравосам тоз-онзи, като гледам с какъв хъс шият, какви нови и нови неща изскачат на панамата.То тук е мястото ама все ще трябва да се връщам в темите -я ник да не изпиша неправилно, я да не объркам гоблена. :D, Дали не може да се измисли нещичко, примерно да си драсваме по някой ред и после в края на месеца всеки съвестно и културно да си изтрие постовете, да не товари с работа модераторите.А думичките ще останат в пощата на този за когото са предназначени.Идейка само , да не ме:bong::fight:

Като гледам някои доста надвишават нормата:D ей че сте чевръсти девойки:clap:

Сега да обясня как ще продължим с етапите,като станат 5 ,ще слея мненията в един пост,за да не станат километрични страниците докато се завърши гоблена,и естествено и моите постове,става нали:confused:

И аз съм съгласна. :kissyou:
И искам да поздравя всички дами за успешното приключване на втори етап:clap::clap::clap:
Дано все така ползотворно да ни действа тази игра.:kissyou:

Назад