Нова игра-Втори шанс

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Zdraveite momi4eta,

naposledak niamam mnogo vreme da vlizam vav foruma. Vlizam, no za kratko, 4e vse me nadziravat kakvo pravia na rabotnoto miasto :scared:
4ak dnes zabeliazah tazi temi4ka i ako ne e mnogo kasno bih se vklu4ila i az s edno goblen4e s liuliazi na Milena stil, koeto stoi ot godina v edno 4ekmedje Moje li da se vklu4a i az ? :lady:

Заповядайте gyga ,canko ,ming :kissyou:
Само искам да постнете тук картинки на това което ще довършвате и ще ви отворя темички:idea:

Много благодаря на manka за това че все още има място да участвам и да се присъединя към играта.Сега ще ви изпратя гоблена който шия и до където съм стигнала.:idea:

браво на Bibeto , вижда се главата на другото папагалче
Manka, много добро е решението в темите да се слага само по една снимка всяка седмица и без коментарии, много е пригледно
ето сега като се отвори листата и се вижда , който има само един отговор , значи още не се е отчел, два - значи е свършил за тази седмица и т.н.

Момичета,тази и следващата седмица имам възможност да шия спокойно,нали може повече от нормата да се направи/моят мъж отсъства и няма кой да ми пречи когата седна да шия:D/

Сега остава само още едно момиче да се включи-antonia,която ми се обади но това ще стане от 26.05.:idea:

И имам още една молба,който си е направил нормата ако може по-мащабно да я снима,може да не е гоблена в цял размер ,а само това което е ушила,че така да се взирам кое е ушитото малко ми е трудно;)

За пример давам например- barbie,тъй като вече е сложено ушитото,така ако може да снимате:kissyou:

Не бързайте с тия норми,че току виж сте ушили предварително целия гоблен:greeneye:

Manka още от първара седмица почвам с оправданията :D
Оказва се че са ми принтирали схемата лошо чак сега виждам, че това което съм шила с един цвят е съвсем друг. Двата символа са много близки и си приличат ама цветовете са съвсем различни. Цяла седмица труд направо ми иде да се откажа ама е за подарък - не мога. Не възможно е да се разшие. Просто утре ще си купя нова панама и го почвам на ново. Надявам се до утре вечер да отчета квадратче и полувина, но ако не мога се надявам да не е проблем да го направя във вторник. Малко по-късно то крайния срок.
Направо ми се плаче :cry: Толкова шиене...за нищо

manka:"Не бързайте с тия норми,че току виж сте ушили предварително целия гоблен:greeneye:"
Наднормениците можа да пошият по почина "помощ от приятел".
Пу първа , от мен да почнат:gipsy:

Манка, не може само да слагаме картинки. Така не може да си говорим, обсъждаме, подкрепяме. Дали да не оставим всичко в една тема, а когато някой гоблем е готов да се покаже в друга тема, може и с процеса.

wylchin Обсъждането и хваленето тук в тази тема,представяте ли си цели 27 теми да се слеят в една,ще стане пълна бъркотия,и как ще гледаме кой до къде е стигнал.
Излишно е да се пълнят темите с постове-"Браво"-"Давай""Получава се добре"
и т.н. :idea:

Съжалявам но не може да се пише по темите:kissyou:
Иначе ще стане раздел Етапи №2:confused:

:blueflow: Пък аз така исках някой да ми каже "Бравоооо" :blueflow:

:gipsy: Аз слушкам и папкам, :gipsy: но едно браво от колежки никога не е излишно.

Пък аз така исках някой да ми каже "Бравоооо" :blueflow:

:gipsy: Аз слушкам и папкам,но едно браво от колежки никога не е излишно.

днес малчо :baby: беше мноооого добричък и позволи да пошия малко по обяд

:clap:Бравоооооооче си успяла да шиеш :kissyou:
Я вече станаха две .....

:uhhhh: така става, когато не знаеш кой ден е :D
:shy2: тази вечер или утре до обяд утре ще добавя и още една
:shy2: или да изтрия тези две и да оставя само последната?

:crazy: Не е само St_Dobri.... Без:bong: си признавам .... май ме хвана крастата и утре и аз ще показвам:shy2:

Еййййййй!!!! Ами ние, калпазанките, какво да правим,като сте такива послушни и изпълнителни?:confused:
Помагайте на съотборничките, ударете по една игличка на мързеланките...:D
:bong: май това е за мен....:(

:confused:Не знам дали тук трябва да пиша,но се трябва да ви кажа,че тази седмица не могада покажа докъде съм стигнала с новия гоблен.Проблема е в техниката ,а не в това ,че не съм си изпълнила нормичката.Другият понеделник ще покажа двойна норма,т.е три ушити квадратчета:kissyou:

За тези които имат проблем за тази седмица съм писала по темичките им,а сега чакаме и другите че има още доста непоказали нормата:idea:
Хайде момичета квадратче и половина се шие доста бързичко:kissyou:

Назад