Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Момичета подготвям си следващия гоблен ,който искам да ушия,но е с конци GAMMA,как да ги превърна в DMC или АNCHOR.Благодаря предварително.
Аз имам конвертор от DMC мулине към DMC вълна и друг - от DMC вълна към Anchor вълна и понеже гледам, че на картинката има DMC, вероятно ще свършат работа.
Който ги иска, да ми пише на е-мейла - valiep@abv.bg и ще ги изпратя с удоволствие.![]()

485:kissyou:Искам да попитам 1553 ариадна кой номер е от старите.Благодаря предварително
Момичета,аз търся таблица DMC-Ariadna,намерих една,но-повечето номера ги няма.
:kissyou:няма ги, защото Ариадна нямат толкова богата палитра като ДМЦ:kissyou:Момичета,аз търся таблица DMC-Ariadna,намерих една,но-повечето номера ги няма.
:kissyou:Точно така, а на който му е по-скъпо да си поръчва по интернет - в София в дървения магазин на бул.Хр.Ботев 83или 85 има цялата гама, но да знаете, че не работят в събота и неделя.:kissyou:Китайското ДМЦ е с търговско име Rosace Номерът на конеца в ДМЦ го умножаваш по 2 и получаваш номера му в Rosace.Например черният №310 в Росаче е 620.Можеш да си го поръчаш по интернет от сайта на една наша съфорумка
http://8888bg.com/catalog.php?cid=96