Cравнителни таблици

• Началник на темата Началник на темата liana
  • Начална дата Начална дата
Момичета подготвям си следващия гоблен ,който искам да ушия,но е с конци GAMMA,как да ги превърна в DMC или АNCHOR.Благодаря предварително.

Момичета,помощ!
...Дайте някаква идея що за чуди са тези конци и как мога да ги конвертирам например в Анхор вълна.
Имам такова нещо,но не ми върши никаква работа:

Предварително благодаря на отзовалите се!

Аз имам конвертор от DMC мулине към DMC вълна и друг - от DMC вълна към Anchor вълна и понеже гледам, че на картинката има DMC, вероятно ще свършат работа.
Който ги иска, да ми пише на е-мейла - valiep@abv.bg и ще ги изпратя с удоволствие. :)

Аз имам конвертор от DMC мулине към DMC вълна и друг - от DMC вълна към Anchor вълна и понеже гледам, че на картинката има DMC, вероятно ще свършат работа.
Който ги иска, да ми пише на е-мейла - valiep@abv.bg и ще ги изпратя с удоволствие. :)

Благодаря за съдействието!:kissyou:
Но аз издирвам как да превърна MEZ вълна в Анхор вълна.Иначе тези конверори,които посочваш и аз ги имам.
MEZ вълна ми връзват ръцете,а никъде не намерих конверотор.Ето виж за какво става въпрос:

Момичета,аз търся таблица DMC-Ariadna,намерих една,но-повечето номера ги няма.

Как да ги има, като гамата на Ариадна е с около сто цвята по-малко от DMC. Най-лесният начин е да си потърсиш в магазина най-близкото съответствие на цвета, който ти липсва.

:kissyou:Ползвала съм го абакан и ми беше много полезен, но откакто на пазара излезе китайското ДМЦ, вече ползвам само него.:kissyou:

Честно казано за пръв път чувам за него,но като се има на предвид че повечето ми гоблени са купувани комплект е обяснимо.Китайското ДМЦ със същите номера като другото ли е?

Китайското ДМЦ е с търговско име Rosace Номерът на конеца в ДМЦ го умножаваш по 2 и получаваш номера му в Rosace.Например черният №310 в Росаче е 620.Можеш да си го поръчаш по интернет от сайта на една наша съфорумка
http://8888bg.com/catalog.php?cid=96

Китайското ДМЦ е с търговско име Rosace Номерът на конеца в ДМЦ го умножаваш по 2 и получаваш номера му в Rosace.Например черният №310 в Росаче е 620.Можеш да си го поръчаш по интернет от сайта на една наша съфорумка
http://8888bg.com/catalog.php?cid=96
:kissyou:Точно така, а на който му е по-скъпо да си поръчва по интернет - в София в дървения магазин на бул.Хр.Ботев 83или 85 има цялата гама, но да знаете, че не работят в събота и неделя.:kissyou:

може ли да ми кажете ариадна 1611,1619,1620 до кои дмц се доближават.търсих навсякъде,и в каталога на милена,но изглежда са нови цветове.благодаря

Момичета ,търся сравнителна таблица Puppets-- DMC.Някой ако може да ми помогне .Благодаря предварително ! :flowerlove:

Назад