did_tag

• Началник на темата Началник на темата did_tag
  • Начална дата Начална дата
Нямам търпение да се похваля, след 3 год - готов:

8517804565_f46f1c8189.jpg

Както и да снимам, ламето не е фотогенично, а то е в километрични количества и това е резултата.

Последно редактирано:
Мнооого е красив , Диде! Климт с тези дребни шарки е нещо с което аз нямам кураж да се захвана. Искрено ти се възхищавам :kissyou: :clap: :clap:

Нямам търпение да се похваля, след 3 год - готов:

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00783.jpg

Както и да снимам, ламето не е фотогенично, а то е в километрични количества и това е резултата.

Дианка, първо поздравления, че завършваш започнати!!!:clap:
А после да те похваля, че точно този вариант не ми е познат. :loveglasses:
Готова комплектовка ли е или схема от нета?

Гоблена е разкошен, а с толкова много ламе направо не мога да си го представя, браво за търпението.:clap::clap::clap::clap:

Благодаря Ви, момичета..............

Пепка, оригинален комплект на Bothy Threads.

Panna - Йероглифът на бизнеса. До вторник ще е изпран, изгладен и в рамка. Цветовото решение е мое, схемата е с Гама конци и обръщах в ДМЦ.

%D0%A1%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B00789.jpg

Толкова ми харесва, че ще трябва да пращаш схемата..........:loveglasses:
Че бизнесът в нашата къща нещо закъса.........:kissyou:

Диде, супер е станал! Много свежи цветове! Да донесе много късмет в бизнеса!:clap: :clap: :kissyou:

Много е хубав Диде! Поздравления :clap:! Дано донесе успехи на бизнеса ти!:kissyou:

Поздравления за всичко, което не съм виждала до сега в страничката ти.Климт е невероятен( фенка съм му, но мойта целувка отлежава втора година).Нека йероглифа да прогони премеждията и застоя и събуди енергията и късмета в бизнеса.Успех.:clap:

Назад