did_tag

• Началник на темата Началник на темата did_tag
  • Начална дата Начална дата
Дианка, имам спомен, че това съм го виждала започнато преди............... 100 години..............радвам се че завършваш такива поизоставени от известно време!!!:loveglasses:
Сега ако дойдеш и на живо да го видим в неделя.....:idea::kissyou:

Благодаря Ви, момичета :kissyou:

Freeky - Роял Париж "Индия"

Пепи, купих си го август 2009 - беше любов от пръв поглед и го започнах. Уших горната част и до раменете спрях. От там започва страшното - четвъртинките са колкото кръстчетата, не бях готова за такова нещо. Сега се почувствах готова да се справя с тях. Завърших го за месец и 5 дена правих контура след това..............

Струвало си е усилията, много е красив този гоблен, браво! :clap::clap::kissyou:

Няма какво повече да се желае и да се каже, просто перфектно :clap:

Невероятен!Поздравления за търпението .Аз се изпотявам само като чуя за контур,а в комбинация с четвъртинки...

Диди, много е красив гоблена! Струва си всеки бод! А колкото до стопените лагери - не се тревожи - сменят се! :D
:kissyou: :kissyou:

Благодаря, че надничате при мен, :kissyou:

Нещо мъничко за разтоварване и цвят:

9374493067_2a638f5d4f_m.jpg

Благодаря, че надничате при мен, :kissyou:

Нещо мъничко за разтоварване и цвят:

9374493067_2a638f5d4f_m.jpg

Мноооооооооого е нежно и красиво!!!:clap: На всичкото отгоре ме изненада с нещо, което не съм виждала.:loveglasses: Веднага да пращаш схемата.............:kissyou:

Много свежи цветенца! Ще ги рамкираш ли или ще стават на нещо друго?:idea: :kissyou:

Ами още незнам, защото се появиха 2 други моделчета с които си пасват много, та ще изчакам да ми узрее..............

Назад