Ехеее тука имало голяма изненада, някой се е престрашил да шие Дименшънс и на всичко отгоре се е справил превъзходно!:clap::clap::clap: Много, ама много се радвам че епидемията от заболели се разраства:idea: Много хубави пъстропери папагалчета, радват окото и разведряват душата, предполагам, че вече си имат почитатели в семейството и някой си ги е харесал и само да ги сложиш в рамка и ще си ги обсеби изцяло.:kissyou:
Галя, Кики, благодаря ви че надникнахте в страничката ми. Направо ме хваща срам, че не съм показвала нищо. Не че има нещо за показване, ама и играчки за Коледа правих, и една две дреболийки имам, ама все не остава време.
Страхотна колекция! :clap::clap: От предните странички Мечо Пуховците много ми харесаха, както и всички други минита :loveglasses: А последните папагалчета и те са страхотни!
Така и така ми е изнамерена страничката да покажа и дреболийките, макар и с не много добро фото, но повечето вече са подарени. О и да не забравя на две от снимките се вижда покривката на RICO, завършена навреме за Коледа.
:zippie: Направо съм без думи, преди година съм писала тук. Срам, срам. Не че съм ушила нещо, но да започна с едно гобленче, което го носех по почивки и най-накрая това лято с голямо нежелание го довърших :
Следващото трябваше да стане за края на август, но стана октомври - ноември:
а веднага след него уших и змията от националната среща
После подхванах коледната тематика. Които успях да сглобя отидоха по предназначение, даже забравих да снимам - имаше свещички, снежковци. А това е любимеца на малката, но така и не успях да ги монтирам на нещо. И едно птиченце
И на последно място уших един подарък, за който трябва да благодаря на marji. Страхотна мънистена змия. За първи път шия с мъниста и стана малко стегната на места.
Jully,това което нсим показала ми изглежда като годишен отчет. Много хубави нещица си измайсторила. Особено покривката, истинско бижу е. И мънистената змия е много сладурска.:clap::clap::clap:
Уж всеки ден влизам във форума, а съм пропуснала мънистената змия. Браво!:clap:Станала е много хубава и много бързо я уши - точно навреме за Годината на змията. Останалите ти творения също са много хубави - особено това за годишнината от сватбата ви. Супер е!:clap::kissyou: