Jully

• Началник на темата Началник на темата Jully
  • Начална дата Начална дата
И тъй като Анито ми изкара темичката не преден план и ме засрами, че не съм я обновявала от миналата година. А имам някои дреболии ушити през това време.
Реших и взех, че ги снимах. Това са дреболиите от началото на годината. Първото е за свети Валентин:

а тези бяха за подаръци на майките за осми март

Следват две минита - едното за осмомартенската томбола на сливенската група

а другото чака цели две години да го сглобя

А едни снимки съм направила - мале, мале. Ако бях професионален фотограф от глад щях да си умра:D

Даниелчи, благодаря. За по-големи не остава много време за съжаление, а и аз много време се подвизавам в нета и .................:)

Няма значение колко са големи,важното е да ти доставя удоволствие да ги шиеш.Кубчето е много сладурско:loveglasses:

Даниелчи, благодаря. За по-големи не остава много време за съжаление, а и аз много време се подвизавам в нета и .................:)

Абе да знаеш това много, ама много ми е познато за подвизаването в нета и за шиенето на миньончета, сякаш виждам себе си! :kissyou:

Да поразровя малко темичката ми с две книгоразделителчета
и още едно мини на Пермин изпрано и изгладено да чака оформление и тъй като ще е по същия начин като предното няма да го показвам. И не зная защо, но предното го уших за кратко време, а това го влачих 2 седмици и не ми се шиеше:confused:

Чудесни са! Вече виждам как се повишава желанието за четене на принцесата!

Ани, за съжаление нямаше желания ефект, но нищо. Първото книгоразделителче бе за подарък на една бъдеща първокласничка, но за съжаление нямах отзив дали се е харесал.

Да се похваля с нещо ново, още непрано и негладено:

Като за първи гоблен на черна панама ми допадна, но трябва да се шие изключително денем. А Dimensions бе удоволствие да шия. Със сигурност ще има и още от тази фирма, но ще повишавам степента на трудност постепенно.:kissyou:

Не съм виждала този Дим до сега...много е хубав!Ще чакам да видя вече следващия.

Много са красиви!:clap:На черната панама изглеждат толкова ярко цветни.:clap: И аз трябва да си ушия някой ден такива птички,че си имаме у дома два цвъркащи красавци като тези.:D

Руми, Нели, благодаря за милите думи.

Нели, и аз ги харесах, защото си имаме папагалчета, макар че нашите са вълнисти, но едното е със същите цветове като това от гобленчето. А и исках да пробвам на черна панама.

Отдавна ме е впечалило това цветно моделче на " Дименшън", но за първи път го виждам ушит!!!:loveglasses::clap: Страхотно пъстро въздействие има!!!:kissyou:

Назад