Jully

• Началник на темата Началник на темата Jully
  • Начална дата Начална дата
Ох, едвам си намерих страничката. Така съм се омързеливила.
Най-накрая довърших моята зодия - скорпион и бързам да ви я покажа още непрана и негладена.

феичките са прекрасни, а зодията също много ми харесва.:clap: Наистина ще е интересно да видя как ще ги оформиш:kissyou:

dari_ok, Мариета, благодаря ви,:kissyou:че надникнахте в страничката ми. За феичките имам идея, но не намирам рамка:confused:, а за зодиите, те и трите ще са еднакви, само трябва да ида до ателието:idea:

Джули,поздрвления:clap:Зодийката е прекрасна.Аз им се каня от много отдавна.Лесно ли се шие?:confused:
А феичките са много нежни:loveglasses::kissyou:

oonnato благодаря :kissyou: Зодийките са лесни за шиене. Аз моята я проточих, защото все почвам нещо друго.
daniel4i, благодаря :kissyou:

Много сладурски феички и на мен ми се прииска да ги ушия:yes: и зодииката е чудничка .Браво:kissyou::kissyou:

:clap: за поредната красота.Много сладки са станали.Да е жива и здрава малката притежателка.:kissyou:

:hehe:А на живо са още по-хубави, направо да ги захапеш и да ги :amam:, можете да ми завиждате аз ги видях.:gipsy::kissyou::kissyou:

:clap:Много е хубаво това гобленче!А ти си му избрала и чудесна рамка!:clap:

Blue bouble, tazzzz, kara, Nelia :kissyou:благодаря ви, че надникнахте в страничката ми и одобрявате оформлението. Аз много трудно я избрах, защото гобленчето е за подарък и се чудех, какво ще се хареса.:confused:

Назад