Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Много са красиви:clap:.Особено ми хареса пейзажа с лебедите.Продьлжавай да шиеш,има много красиви гоблени които си заслужават труда:flowerlove:

Благодаря ви за хубавите думи,не знам от къде е поръчан,знам че е готова комплектовка,дадоха ми го да го шия след като е бил закупен,имам спомен че през нета е купен,трябва да се сетя за фирмата,четох нещ ама ей на,забравих

Наистина тигъра е като истински, страхотен е :clap::clap::clap: И аз за първи път го виждам :confused:

Здравейте, отдавна търсех зеленчуците за моята кухя ,тъй като нямам търпение за големи гоблени
Мога ли да помоля за схемите им. Много благодаря
m_staeva.abv.bg

Strahoten e tigura, dano se setish na koq firma e , razrabotkata e mnogo dobra! Za izpulnenieto - nqmam dumi! Pozdravleniq ! :clap::clap::clap:

Разкошен гоблен,страхотна комплектовка и невероятно търпение за нещо толкова голямо и красиво нещо .Браво за сръчните ръце и търпение. Тигъра е страхотен

Дама № 4 е налице,и един тъжен клоун,не знам защо го харесах,не помня кой го беше шил,видях го ушит и моментално след като получих схемата го започнах

Клоуна е чудесен. малко тъжен, но много реалистичен, страхотен
трудно ли се шие..............тази красота:clap:

Ето и завършената Пипи,доста поотлежа но днес успях да я приключа и я показвам:D

Назад