Много благодаря на всички за милите думи :kissyou: Напоследък ми е голямо удоволствие да монтирам бродерийте и оформям по различен начин.
Пробвам и различни нови неща. Ето и едно кексче с мемори конец на ДМЦ. Много съм доволна от резултата! А кексчето е оформено на калъф за тефтер. И разбира се е отново за подарък:
:loveglasses:Кате не знам точно какво работиш, но май, май си си сбъркала професията.....Трябва дизайнерско студио да направиш-чанти , калъфи....!!! Всичко освен ефектно и красиво е и перфектно изработено!!!:clap:
Благодаря! От сърце, благодаря на всички!
Пепка, нищо общо няма между професията ми и хобито ми А аз си мечтая за едно атилиенце за красотички...
И както съм заграя тия дни, нямам спиране. Ето и една коледна овца. Разкрасена с крейник и Мил Хил мъниста. Оформих я на калъф за класьор за СД-та. За съжаление в бързината не го снимах в готов вариант. И добре, че не го снимах отблизо, защото малко се изложих - вместо да го шия го залепих със силикон Но практиката учи..така, че следващия път...по-добре:
Ducky, голям фен съм на твоите "приумици". Невероятна си просто! И чанти, и подвързии, и калъфи.... Само гледам и събирам идеи, за които един живот май няма да ми стигне
:clap: :clap: :kissyou: