Творчеството на Ducky

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
Кексчетата са много сладурски! :idea: Аз си падам малко сладкарка и обичам да джуркам такива неща така че веднага ми хванаха окото. :oops:

Ами да си покажа и аз коледните ръкоделия. И тази година скромно, но от сърце, защото всичко пак е за подаръци :D
Зимно гобленче. Модела е от любимите ми английски списания, макар и от доста стар брой - от 2005г, аз мнго си го харесвам.

Шипковия храст е с мъниста еместо с кръстчета както беше в оригинал:

Звездите и едното птиче в близък план:

За съжаление от снимките не личи как блещука снега от крейника.

Пет коледни орнамента:

На тия топки им се каня от 2-3 години и най-сетне направих няколко, и продължавам да правя все още:

А тази е с две различни страни, средата е с изрязан мотив от плат. Мислех да е с бродерия, но когато ших не прецених колко да е голямо парчето и се оказа, че ми е малко за мястото на топката:

И отстрани:

Пак си във вихъра! Невероятни красоти си направила. Стилни и елегантни. :clap::clap::clap:

Мисля че се влюбих в коледното ти гобленче. Много е сладурско!!! Поздравления и за идеята да прибавиш мъниста. :clap:

Весели празници!!! :kissyou:

Кате, сега виждам за какво ти бяха онези карфици!:D Топките с плат са ЧУДЕСНИ! :clap::clap::clap: И се кандидатирам за ускорен курс за тях!

Гобленчето е прекрасно, а топката с пингвина ......нямам думи, много ми хареса:):thumbup:

Момичета мили, много благодаря за всички хубави думи :kissyou:

Топките много ми допаднаха като техника и резултат и затова направих още няколко. Вече са подарени и мога да ги показвам:
Тази е голяма:

И три по малки:

Назад