Творчеството на Ducky

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
Всичко е прекрасно, и топките, и гобленчето... Но картичките ти просто ми взеха ума ... невероятен майстор си! :loveglasses: :clap: :clap: :clap:

Много красиви топки си направила, изглеждат невероятни, а картичките много ми харесват.:clap::clap::clap:

Чудесни изработки в края на годината! Фен съм им на топките - тъй като показа нагледно технологията - ще направя и аз такива! Ще е през януари, но ... УНИКАЛНИ СА! :kissyou:

Не бих седнала да се занимавам с картички, обаче това не означава че не ги харесвам. А твоите направо са произведения на изкуството! :clap:

Чудни са всички - и играчки и картички :clap::clap::clap:
Завиждам на търпението ти......... :gipsy:

Честита Нова Година!Сигурна съм,че и през 2013г. ще продължиш да ни радваш с красоти!:kissyou:

Тъй, тъй....момичета, хубаво ме хвалите, ама производителността ми е...минимална :-| Понякога ме е срам да се обадя в темата си. С месеци нищо не показвам :( Моята изработка за осмомартенската игра май заради това пропуснах да я покажа.
Напоследък явно ме влече сърдечната тема, така че днес ще покажа цели две :heart:
Първо обаче една картичка, че за другите неща ще сложа повече картинки. От осмомартенската размяна на подаръци - моята картичка за Кичка(keissi)

Моделче на Фервако, което шия за 2 път. Конците(с изключение на част от 2 от зелените) са от оригинална комплектовка. Моделчето е от торбичка и ми останаха толкова много конци, че и за тряти път ще има :)

И съществената част, бродерията. Модела е от френско списание и много го харесвам, затова ми беше огромно удоволствие да го направя за Кичка :) Добавих обаче малко бронзови акценти за разкошшш:

На следващите снимки в албума има и детайлни снимки на моите добавки.

Последно редактирано:
И второто сърчице. Един подарък за рождения ден на другарче по игла - abi1004. Имах съвсем различни планове..но с вещата намеса на друга приятелка от моята "кръвна група" - biskvitka_, с общите ни усилия се стигна до това:
Към подаръка за Аби има и картичка "с история" Тъй като знам, също като мен намира красотата във всичко, дори и в непотребните за някой друг неща, реших, че това е картичката за нея. Правила съм я на една работилничка за картички, в края на заниманието по масата имаше много неизползвани неща от участниците, изоставени, защото нещо някой не им е харесал...аз обаче най-харесвам такива неща. И не разбирам, защо се изхвърлят - всичко си има чара и му идва момента. Сглобих я за има няма 3-4 мин. Е, беше в по-различен вид, но аз я дооформих по някакъв начин да има личното за получателя :) Зеблото, бронзовия елемент и пеперудата! Затова и надписа на картичката е "За теб", а не стандартното "ЧРД" Изработих също и тагчето за подаръчната торбичка, но в нетърпението да ида на срещата...забравих да ги снимам. В темата със софийските срещи има снимки на усмихнатата притежателка на завършеното трио.
А това е картичката от снимките в заведението, където се събираме:

Последно редактирано:
Ducky, прекрасни са всичките ти произведения. Изключителен усет имаш за дребния детайл, за акцента! Просто са наслада за очите :idea:
И може да не ти е голяма производителността, но пък качеството е "убиец" :D
:clap: :clap: :kissyou:

Най-сетне и аз да имам нещо напълно завършено за показване :) Напоследък за съжаление само по поводи, за подаръци успявам да завърша нещо.
Ето мотива с кокошки:

И готовота чанта:

И за да се види и от вътре:

Има подплата, вътрешен джоб и цип отгоре. Тоя път дори и аз съм доволна от себе си :D

А, и да не забравя да си кажа, че дръжките са готови - взех ги от дънков гащеризон...

И едно пано, което май съм забравила да покажа. Пак с кокоши мотиви :) Друго си е човек да има някакво вдъхновение :D

Назад