Творчеството на Ducky

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
Да си покажа новите ръкоделни нещица и тук. Много отдавна се мъча да се разберем със шевната машина, но все още любовта е "несподелена" - аз много обичам да шия на нея, но май доста неща не знам как се правят и се уча сама.
Много отдавна се каня да се пробвам с лалета от платове и най-после направих 3:

И един морков.

Заготовки имам още доста, скроени и чакат сглобяване, така че се надявам скоро пак да мога да се похваля.

Oх, вчера ги гледах в блога ти тези лалета. И аз си мечтая да се пробвам с тях от миналата година - много са красиви! А за моркова - да не говорим :clap: :clap: :clap:. Тези къдрави листа хич не са лесни :kissyou:

Ленка, Мария, много, много ви благодаря :kissyou:

И ето една възглавничка, която беше в процес цели 3 години :D
Имам и още една с Мечо Пух и Тигър, ще довърша и нея и тогава ще ги оформя, иначе децата ми ще се избият за една....

Кате, заменям букет с лалета от моята градина, за букет от твоите лалета :greeneye: По-късно, като станат морковите, ще направи мпак замяна:D Поздравления за направните неща :clap:

Ех, пак много време нищо не съм показвала. Но нали са ми много "лудостите" и се чудя кое да показвам тук. Обаче ще покажа само бродериите:

И всичко е само за подаръци, да не си изневерявам на стила :D

Всичките са много хубави:clap:, но фаворит ми е котаракът:loveglasses:, голям съм им фен на тези котаци:D!

Всички ми харесаха много а и като знам какви кръстчета прави Катето - като кадифе....
Ноооооо слабост ми е Котарака - приказен :clap::kissyou:

Назад