iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви, но нищо особено :shy2: Сега шия още великденски, но честно да ви кажа вече се уморих :( Всяка вечер си лягам след полунощ и на сутринта :sleepy: :cry:

На твоята страничка се усеща вече Великденския празник!:clap: Много са хубави картичките!

:D:clap::clap:Жена ти нямаш умора ,все със нещо ще ни изненадаш всичко е толкова красиво и с вкус направено.:clap::kissyou::

Янче, ама много красива тая буква К:loveglasses: Благодаря ти и тук за голямата изненада!:kissyou:

Това плюс 3 кошнички/от тия показаните в по горни постове/ направих за благотворителния базар. То едни снимки, ама ...Дано да се харесат :(
А картичката-квилинг е измислица на сина ми :idea:

:clap::clap:Поредната красота,започвам да се комплексирам:D,ти бъкаш от изненади и то все красиви.:kissyou:

:DAko на това му викаш умора:idea:Поспри се,до Великден има още време:D
И с квилинга сте се справили:clap::clap:

А, аз вече приключих :D Тия дни ще покажа последните неща. Започнала съм само едно нещо по-големичко :idea:, ама да видим дали ще стане да няколко дни :(

Голям мерак имах на тия шапки за яйца, но оформянето им на шевна машина се оказа такъв кошмар :mad: че повече няма да повторя :( Има още две, тях ще покажа по-късно, че нещо са се загубили при качването :confused:
Ето ги и останалите две. Но снимките са толкова тъмни, че трудно се разбира какво е :( Накъде ли не ходих из стаята, ама с тел. толкова :cry:

Последно редактирано:
Поздравления за прекрасните Великденски миниатюри! Изумена съм от твоята бързина - кога успя толкова много да ги нашиеш?! :clap::clap::kissyou:

И това замина за подарък на приятелка, любителка на лавандулата :idea: Тук снимките вече са правени в друг град и са ......

Всички миниатюрки са страхотни, ама лавандулката :loveglasses: :loveglasses:....
Направо ми останаха очите :clap:

Винаги ни изненадваш,с красотички много е приятно да надничам в твоита страничка.:clap::clap::kissyou::kissyou:

Назад