iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
А все още :uhhhh: за това "нещо" как да го оформя.
За сега е това, ще има още няколко торбички и една роза/конците са приготвени/ за рожденничка. Но тях - другата седмица ;)

Ето "нещото" рамкирано и подарено на зълва ми, малко рано за 8-ми март, но тогава няма да я видя.

Ето розата за една приятелка, която на 8-март има рожден ден и в същото време юбилей :idea: Позволявам си да я покажа предварително, защото тя не влиза в нашия форум, макар преди години да шиеше също гоблени. Наложи се да купувам конци, за да бъдат точно така както бяха дадени и не съжалявам - получи се страхотна роза ;) Колко съм скромна :shy2:

Това са последните осмомартенски подаръци, които днес отпътуваха за Пловдив за моите две студентки - по една торбичка и по една детелинка, на гърба на която има пожелание, а тя самата е ламинирана за да могат да си я носят винаги със себе си :idea:

При мен профилактиката се оказа най-дълга :( Едва днес мога да вляза във форума/честно да ви кажа бях се отчаяла/.
Ето скромните неща които приготвих за приятелки от форума за Великден :greeneye: - моите любими торбички :D
Снимката на малкото пиле никак не е добра :(

Божее от кога не съм влиза тук :shy2:
Благодарение на pepina_p, която ми предостави както схемата, така и нужната панама, уших тази емблема за сина на наши приятели. Бързам да ви я покажа - снимката е правена на работа, а снощи вече изпрана и изгладена беше подарена. Избора на рамка оставям на тях/майка му преди години също шиеше/. И тъй като освен левскар момчето е и върл фен на Барса, майка му беше провокирана да ушие и тяхната емблема :D

Ето с обещаната рамка. Колкото и да се мъчих, от колкото различни ъгъла да я снимах, все така тъмна се получава :( Иначе пък търсихме нещо бяло за фон, та да изпъкне малко :D Слагам пак емблемата без рамка, за да може поне от там да се разбере че е шита на синя панама, а не на черна :(

Бре, цяло тримесечие не съм влизала тук :D Нямаше и да вляза, ако не бях рамкирала преди няколко дни ето тази "Мишел" - която стоеше в шкафа от 1-2 години :shy2: Въпреки лошата "нощна" снимка, стана много хубава.
"на живо" - в събота :idea:

Време е да покажа двуседмичния си труд/по-скоро нощния/ :idea: Оформлението/когато стане/ ще видите в творбите на Kotetogalka - работим в сдружение :D

....и последните, за сега
Извинявайте, че така ги показвам/на няколко поста/, но това са ми техническите умения. А пък и така ще изглеждат много :D

Да не си мислите че вечер си лягам преди 12, неее шия ли шия :D Дребосъци, ама с тоя контур пак искат време :(

А от тези само шиенето си е мое :D След като бъдат завършени напълно, пак ще ги видите, но в друга тема :greeneye:

Коледа наближава, а пък аз нищо не съм показала. Ама така е като работим в сдружение :D
Ето един тишлайфер - нищо особено, "сглобяван" от две схеми, та доста се :uhhhh: докато го направя/измъчи ме броенето и пресмятането, за да пасне/ А на тази червена панама и то вечер :(

Тази къщичката много ми хареса и реших да я ушия, но тъй като ми се стори че е голяма за нашите "специални" фигури - камбанки и елипси, Галка/както я наричат в пловдивската група/ по мое желание я сложи на тази фигура-къщичка. Не е голяма като размер, но на снимката изглежда като истинска къща :confused: :D

Първо, извинявам се за снимките, но нямаше време да ги снимам отново :(
Това са последните ми неща за тази година, ушити за 4 нощи, ако не се броят още две-три от играчките, но тъй като мотивите се повтарят няма да ги показвам.
Проблем се оказа не шиенето, а намирането на подходящите букви. То не беше ровичкане из темата за букви, чертане на ръка, пресмятане....
И накрая когато завършвах вече този с камбанките, се оказа че съм сгрешила от едната страна като съм ушила една снежинка по-малко. :cry: Но нямаше време за разшиване, още повече е всичко е ламе :(

Край, свърши се. След месеци чакане за жълто ламе, се наложи да разшия ушитото което беше около 1/3 и да го ушия с черно /става въпрос за празното пространство в средата, което трябваше да се запълни/. Но така стана по-хубаво, само дето трябваше да шия три вечери до среднощ :(
На вторта снимка е как изглеждаше с жълтото ламе. Тъй като размера е 1/1 метър нямаше как да направя цяла снимка, та за това го посмачках малко :D

Я да взема да покажа и аз някои мъници, че има вероятност да не мога да си намеря темата. А като гледам какво показват повечето от вас, направо :shy2:

Назад