Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Много хубави неща се показаха! Някои не спят, а бродират - аз така си го обяснявам.... :clap: Много приятно си побъбрихме, и снимките са чудесни, Росе!

Момичета беше ми много приятно :wine:.Времето съответно не ни стигна ,но се надявам да се съберем отново скоро :idea:
Иренка къде падат камъните?:D

Знаеш, че в твоята градинка, Боби!:clap: Аз гордо развявам едно змийче, а ти - цяла торба с гоблени и кошници! Комплексирам се направо!

Дойде време за нова среща.
Заповядайте в събота на 10 -ти ноември в кафе Флирт - ул. КНЯЗ БОРИС І, № 123 - на втория етаж в 11:00 часа.

Последно редактирано:
Момичета,това кафе някъде зад халите ли е? Много ми се иска да дойда,за да се запозная с вас.:idea::D:kissyou:

И на мене отдавна ми е време да се запозная с вас/вече се престраших/...Само че трябва да знам по-навреме,за да се оправя с графика си,но ще се постарая

Момичета, идват празници, ще има ли желаещи за едно коледно събиране? През декември всички сме заети с точене на баници, но все пак? :confused: В кафе Флирт имат желание да ни спретнат за ядене, и да затворят втория етаж за нас - давайте мнения, ако има желание, да се организираме набързо?

Назад