Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Момичета, идват празници, ще има ли желаещи за едно коледно събиране? През декември всички сме заети с точене на баници, но все пак? :confused: В кафе Флирт имат желание да ни спретнат за ядене, и да затворят втория етаж за нас - давайте мнения, ако има желание, да се организираме набързо?

Аз определено имам желание да се запозная с вас...така, че мен принципно можете да ме броите... :-|

Браво на новите гобленарки:clap:!
Май ще трябва да се засрамим и да се активизираме!Може ли да се излагаме така предпразнично!!!
Появи се предложение за 8 декември.Има достатъчно време всеки желаещ да си направи сметка и да си освободи деня.
Има и друго предложение: ако желаете да си направим малка томбола.Всеки може да направи нещо малко или някакво подаръче до 10 лв и на място ще се разиграват нещата.
Давайте предложения и идей и бъдете по- активни.Ако ние самите не си направим весело никой няма да ни поднесе нищо наготово.
Нека да помислим до няколко дни и да проявим малко повече инициативност за да има време да се ангажира заведението!
Всеки е добре дошъл!

Може би сега му е времето да пиша!

Здравейте, преди няколко години си направихте среща в заведение в София до парка Заимов/аз бях сервитьорка там/. От тогава винаги влизам и чета, търся и доста уча от това, което пишете, но за първи път и аз пиша. Шия от 10 г. когато имам време - общо 10-15 гоблена само и все ги подарявам. Конете на водопой само останаха подарък за майка ми и другия, който е на Гинокардия /първия ми голям/, но го няма никъде по каталози, които разглеждам сега и дори в търсачките / https://picasaweb.google.com/dandydp/Hhh?authkey=Gv1sRgCN_vr_7E9ZbhogE#5530959159566229202 /.
За да не се ширя много: в момента пак работя в заведение в София от две години. Собственика също много харесва гобленарството и имаме идея в заведението да направим стена с гоблени. Само където ще ми е трудно да се справя сама. За два месеца уших 3 малки: Стареца с лулата, Стареца с халбата и един на "Златен гоблен"- Сияйния Исус и мисля да продължа така с малки поне да станат повече, за да има смисъл.
Заведението е подходящо, защото е механа / в битов стил /, малко /50 места/ и клиетите, които идват се чувстват като у дома.
Пиша в този форум, защото с радост бих дошла да видя прекрасните Ви работи отново и да получа съвети, но всеки ден съм на работа.
Може би, това да ви да прозвучи като реклама, но нямам комерсиална цел.
Само ако Ви харесва, като идея и тип заведение, поне ще мога и аз да участвам в това. Нямаме сайт, който да пратя, но има регистрация в zavedenia.com и там има доста снимки, по които да се ориентирате:
http://sofia.zavedenia.com/2229/Механа.Велико.Търново./

Как ми се идва! Иска ми се да се видим, да си поговорим, да потанцуваме, да ме засрамите с произведенията си... Аз на 8.12. съм дневна смяна до 21:00 ... :( Ако решите сбирката да е на 9.12. или 17.12. ме броите и мен!

:blueflow:

Поправка - май искам седмицата да е с цял ден повече :) Имала съм предвид не 17.12, а 15.12 :)

Последно редактирано:
Иренка, желаещи за коледно парти има, но ако някой друг се наеме с организацията и въпросите свързани с нея. После щ'е критикуват, че не е било както са очквали:idea:

Гледам, посъбраха се желаещи....:kissyou: Мисля, да резервирам за 08.12. 2012 г - във Флирт /там ще е нисък куверта, а и има тераса за :smokin:/,
за организация - просто всеки желаещ да приготви подарък- ръчна изработка/нещо дребно/, и/или нещо купено - до 10 лева. Аз се наемам да приготвя и банички с късмети - и това е! Нищо специално, на томболата - всеки си получава подарък от другарче, /на който каквото се падне/!
Мисля, че ще ни е приятно, дори да сме малко хора - всички желаещи са добре дошли! :flowerlove:
След малко ще дам подробности за точния ден и час - да говоря с Флирт....

Последно редактирано:
Браво на младите :D:clap::clap:
Иренка ако не искат болшинството да е с куверти може и на място да си поръча който каквото поиска. ДОРИ И САМО КАФЕ.
Който има претенций да казва сега или да не коментира нищо след това.Не стига че никой не се наема да организира пък и претенций да проявява е наглост.Каквото се направи и толкова!
При тези условия без притеснения само да се уточни горе долу бройката .
Ако на някой не му харесват условия ... нека предложи друго!
:kissyou::kissyou::

Момичета, малко се забавих, но - вече съм готова с предложението

КОЛЕДНО ПАРТИ за софиянки /и София-област/, на 08.12.2012 г. от 13.30 часа в кафе ФЛИРТ, ул."Княз Борис І", н.123 /до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА/.

Вторият етаж е за нас - кувертът е 15 лв/човек и включва:

1. Гръцка салата
2. Вино /червено, бяло, розе/
3. Безалкохолно 1 бр. по избор
4. Плата панирани хапки с корнфлекс.

Ако някой иска нещо друго, си поръчва отделно, ако някой не пие вино - АЗ ЩЕ МУ ГО ИЗПИЯ!:wine:

Моля, да се запишете тук - за да имам приблизителна бройка. Моля всеки да приготви нещо за подарък - ръчно изработено или купено, но да е сладурско!:flower: На място ще се види кой какъв късмет ще изтегли!

Позволявам си да запиша тези, които изявиха желание до сега, мислете бързо, и се записвайте.... :blueflow:

1. Тooth
2. rositsa
3. evdokia asenova
4. dona-ilona
5. didi3
6. smiles
7. nikoll
8. GalyaSpassova
9. kati31
10. abi1004
11. Michelle ?
12. кроти
14. rostso ?
15. Shebek1733
16. irina48
17. lilipi1970
18. nina55
19. ralli
20. ivanichka
21. Ducky
22. esstef4e

Последно редактирано:
Запишете ме с огромна питанка. :?: (и без манджа)

Имам неотложен ангажимент точно този ден и ако успея да дойда ще е с голямо закъснение (от поне 2 часа). Докато пристига може вече всички да са си тръгнали.

Назад