Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
За мое съжаление и аз сега го видях :cry:
Организирайте по-отрано срещите ,че има и позаспали хора в София :D

В камерен състав ,но среща имаше и беше много позитивна и разтоварваща :greeneye:

Много приятно беше, и най-важното, че домашните са предадени!:D За друга среща май септември чак се очертава, тогава ще гледам да е седмица по-рано обявата, да няма неразбрали.....То август в София не остават хора, всички са по морето! :upbeer:

Като Ви гледам мога само да завиждам и да се ядосвам:( Страхотни неща и много съжалявам че не бях там:uhhhh:

Боби, бяхме в много камерен състав и ни липсваше. Добре,че беше Роси,че да ни отсрами. Нали е лято, малко време за шиене остава .:(

Срещата беше много хубава Кроти даже се постара да подсигурии и салатката за вечерта:idea: :D за което и благодаря

Момичета домъчня ми за вас,
за следващата среща ще се постарая да се класирам и аз :kissyou:

Момичета, напочивахте ли се това лято? Хайде да се видим - нарочно пиша по рано, да няма неразбрали :kissyou:

СРЕЩА НА 09.09.2012 Г /НЕДЕЛЯ/ от 13.30 часа във ФЛИРТ КАФЕ, ул. КНЯЗ БОРИС І, номер 123 - на тераската.

Ето линк с адреса на заведението -

http://kafene.obekti.point.bg/flirt+cafe/78874

Намира се точно срещу подлеза на метрото СЕРДИКА - срещу католическата църква.

Моля заповядайте!:wine:

Момичета,само мога да кажа,че ми беше страшно приятно с всички вас на тази среща :kissyou: Ще се радвам и в бъдеще да се виждаме. :yes:

Момичета, благодаря за топлото посрещане. Благодаря ви от мен и децата ми. се надяваме, че ние ще бъдем приятели.

пиша на български с голяма грешка, коригирайте ме :)

Хайде на среща :)

20.10.2012г. - събота - кафе Флирт - ул. КНЯЗ БОРИС І 123 - на терасата - 14:00 часа

Да направим разбор на националната и някои да разказваме :D приключения :D

Назад