Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Аз съм - ЗА другата събота, 09.06. Дано времето да е хубаво, да седнем навън някъде. Казвайте, ако има свободни за тогава, да се видим? :upbeer:

Иренка събуди малко софийските момичета :D.Другата събота е добре.Вие организирате срещите.Ако се разбере ,че ще е хубаво времето може и някъде на открито.:idea:

Мисля, че е крайно време да се видим - само да изберем заведение, че нали всичко ни е наред в държавата - и заплати и чистота, та решиха да ни забранят :smokin: ! Трябва да изберем заведение на открито , с навес, ако вали, че иначе ще висим половината отвън. До понеделник ще подберем заведение в центъра - освободете си времето след 13 часа в събота, който иска да дойде.:kissyou:

След дълго проучване на заведения в центъра /вече е наложително да сме навън, заради :smokin:/, обявявям

СРЕЩА НА 09.06.2012 г. /събота/, от 13.30 часа в FLIRT KAFE, ул. " Княз Борис І ", 123. Намира се точно срещу подлеза на метрото, станция СЕРДИКА.
Запазих терасата на 2ри етаж.

Ето линк на заведението
http://kafene.obekti.point.bg/flirt+cafe/78874

Мястото е в центъра, близо до метро-станция и до гобленарски магазини, моля да заповядат всички, които имат желание и възможност! :flowerlove::flowerlove::flowerlove:

Последно редактирано:
Момичета не е лошо да сме сигурни в заведението където ще се виждаме да няма в последния момент неразбрали.....

Момичета , смених заведението - на ул. "Цар Борис І", номер 123, ФЛИРТ КАФЕ. Терасата е само за нас в събота, днес им прегледах менюто - сандвичи и салати има, има и коктейли. Кафето е точно срещу подлеза на метрото, станция СЕРДИКА. Отсреща е и Католическия храм "Свети Йосиф". Пиша ПАК, за да видите всички, дано всички да видите новото заведение! :-|
Извинете ме за подвеждането, но смяната беше наложителна!

Добре са станали снимките, въпреки, че са с телефон!:clap::clap: Попитах, кой е бродирал гоблените, които бяха окачени в кафето - Майката на собственика им била майсторката.

ПРОМЯНА
Скъпи приятели,удоволствие е за нас да ви поканим на
ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА
на любимия ни форум в
БУРГАС,МОРЕТО И НЕГОВИТЕ ГОБЛЕНАРИ

Срещата ще се проведе на 06-07 октомври в хотел "АКВА" с начален час 13.00 часа
ЦЕНИ ЗА УЧАСТИЕ,НОЩУВКА И ВЕЧЕРЯ
1. Нощувка
- единична стандартна стая - 50 лв В цената е включена закуска,ползване на фитнес и басейн в СПА центъра на комплекса
- двойна стандартна стая - 60 лв В цената е включена закуска,ползване на фитнес и басейн в СПА центъра на комплекса

2. Ползване на зала - 2лв
3. Кафе пауза - 4лв
3. Вечеря - 25 лв

Изложба на нашите гоблени - до 3 броя (без значение дали са рамкирани или не)

Молим, всички желаещи да заявявят своето участие тук и да изпратят имена и ника, с който са регистрирани във форума на e-mail swetla_wp@abv.bg

Очакваме ви с нетърпение

Светле, аз вече се записах - цените са съвсем разумни сега, и с нетърпение чакам датата! :kissyou:

Момичета, има ли някой в София? Или всички сте по морето? Хайде за проверка кой е тук -

СРЕЩА В ПИЦАРИЯ "АНЩАЙН", до Халите, тази събота, 04.08.12г, от 11,30 часа.

Моля заповядайте, отдавна не сме се събирали на по едно

Назад