Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Много красиви нови неща показвате. А зайката е просто прелестна. Голям майсторлък се иска така акуратно да се изработи.:clap:

Брей, че красоти! Браво, момичета! И се надявам следващата среща да е в мой почивен ден... за да дойда и аз. :)

:clap:Ей, на тази фея там по снимките - много и дълга иглата.За дамата с червената рокля - просто нямам думи:flower:.

Малекс, на феята нарочно и е такава иглата - за да помага по-бързо да се преборим с незавършените гоблени :gipsy:
Отделно благодаря за дамата :kissyou:

на 19.02. /събота/, от 14 часа, в офиса на АКСИОМА на ул "Силистра" номер 6 ще има демонстрации на техниката пачуърк, и плетене на една кука. Аз лично искам да видя демонстрацията, и тъй като е точно до парка ЗАИМОВ, можем да пием по :coffee: с тези, които искат да дойдат. Не знам дали тук е мястото за такава информация...., но реших, че на някои може да им е интересно.:blueflow:

Не, от магазина пресичаш парка и леко надясно - аз ще ходя, че искам да видя , ще се чуем, ако ще идваш. Пада се много близо до магазина. :thumbup:

осми март :)

Мили момичета 8-ми март чука на врата ....:)
Предлагам да си спретнем парти и за целта предлагам един ресторант който ще отговори на всички вкусове на ценителите на азиатска кухя хубава обстановка и не на последно място добри цени. Намира се на централно място срещу Руската църква на бул. Цар Освободител 8А
Който желае много моля да пише тук за да направим списък и да отида да внеса депозит за резервацията. За този ресторант мога да дам лично аз добри отзиви защото е любимо място на моето семейство а и кухнята е много добра.
ПАРТИ НА 06/03/2011

ТУК има карта къде точно се намира заведението
Няма куверти и всякакви такива ограничения кой -каквото желае си поръчва!!!

Последно редактирано:
По мои сметки не съм на работа тогаз, Аби. Ако не ми объркат графика, аз също ще дойда. Надявам се, че няма куверт.
А за 19-и какво става, ще има ли кафе?

Сесията ми свърши вече,но утре заминавам на ски практика на Юндола и ще се върна с събота.Ако успея да се върна до 14 часа, непременно ще дойда на срещата.

По мои сметки не съм на работа тогаз, Аби. Ако не ми объркат графика, аз също ще дойда. Надявам се, че няма куверт.
А за 19-и какво става, ще има ли кафе?

За 19 - май само аз ще ходя да гледам, ако си свободна, идвай, ще се чакаме пред магазина на Аксиома в 13,45 часа. :kissyou:

Мацки бройте ме за женския купон!:D
За 19-ти очаквам гости ама ако си тръгнат...:kissyou:

За 19 - май само аз ще ходя да гледам, ако си свободна, идвай, ще се чакаме пред магазина на Аксиома в 13,45 часа. :kissyou:

И на мен ми се иска да дойда, въпреки, че и двете техники ги мога, но не ги практикувам:idea: До сега не съм идвала на събирания и никого не познавам, но ми се иска да изпием по кафенце и да се запознаем. Та как ще ви позная?
За женския купон ще пиша допълнително да потвърдя.
:kissyou:

Люси, моля те поръчай слънце за събота както преди ,но ЕЛА!:D
"Unknown lady" ,бъди сигурна ,че ако видиш и две гъсета пред магазина и те са гобленарчета:D:D

Божи, готово! Поръчах го!:D
Но аз ще се появя на женското парти и се надявам да се съберем мощна група!:kissyou:

Назад