Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
/

Благодаря ви момичета за сърдечните думи.Много ще се радвам да се запознаем!:lady:

Мили момичета :kissyou:това е за Вас , а това:wine: за новата година /по стария календар :D/Ако успея да се измъкна от нас и аз ще дойда!

/

Аз съм от новите и много се радвам,че най-накрая успях да доида и да се запознаем.Беше много забавно и интересно,а и видях толкова нови красиви неща!Беше супер!До нови срещи момичета и успешна седмица!:kissyou::kissyou:

Запознахме се с две нови момичета и изкарахме супер! Само дето непушачите бяха облагодетелствани , останалите спестихме пари за цигари.... И децата си поиграха , а какви красоти , само видях, ОТНОВО!:rainbow:

г

Много приятно настроение се усеща от снимките. И колко красоти, а за букета нямам думи-подвиг!

Момичета ,беше страхотно!Дано не сме уплашили новите момичета :D
Другият път трябва да изберем място където може и да се пуши ,че да не вдигаме всички за да може да излезем с крастата си :D

Много съжалявам, че съм ви изтървала, но на следващата среща идвам и аз :) и ще се радвам да се запознаем. Големи красоти сте показали.
А сега моля някой да ми каже от къде сте купили стиропорените яйца? :)

Много съжалявам, че съм ви изтървала, но на следващата среща идвам и аз :) и ще се радвам да се запознаем. Големи красоти сте показали.
А сега моля някой да ми каже от къде сте купили стиропорените яйца? :)
Яйцата ги продава kati31 на нея и поръчай а и ще чакам да се запознаем ще ни е много приятно от нови попълнения :kissyou::D

Аз планирам една разходка по магазините и с удоволствие ще дойда и на кафе!

За съжаление няма да мога да дойда за срещата в събота, защото съм в сесия и уча за изпити,но следващия път ще дайда.

Супер ще дойда непременно щом е в центъра :kissyou:за тази година не съм ви виждала :gipsy::kissyou:

На мен ми е 99% сигурно , че ще дойда, не сме говорили от миналата година! Само да проверим за пушачи/непушачи е кафето /според новите изисквания/ - има изненади на много места, вече!:smokin:

Браво Иренка! :clap:
Не е приятно да се вдигат хората за да излизаме пушачите :D ,а и там е доста неудобно със ставането:D

На всички беше приятно, имаше какво да се види - и започнато и завършено! А и напазарувахме .... :rainbow:

Непушачите бяха малко в неизгодна позиция... ама не се сърдят!

Назад