Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
Здравейте и от мен! Мога само да ви поздравя за хубавиите които сте си направили. Загубих известно време с разглеждане на тази тема и мога саом да ви завиждам, защото първо съм с 2 леви ръце и второ съм с много меки нокти. Но някой път ще опитам някои от вашите идеи. Много разтоварващо ми дойде разглеждането на снимките ви. И още веднъж супер сте!!!

здравеите :) отдавна не съм се включвала пък и викам да вдигнем нашата тема по нагоре в списака :D
за сега това е от мен :kissyou:

Да може. Дори аз съм пробвала и картинките стават с обикновен лак , но той трябва да е по плътен:)

Да ви питам как си правите декорацийките? Имам предвид с четчица, с клечица или има специални комплекти? :confused:

Иначе който е от Пловдив може ли да каже от къде си взима лакове за декорация и на каква цена? :) Или поне от къде мога да ги поръчам от нета, че много съм се запалила по тия декорации :kissyou:

Sweety, няки неща се правят с четчица, други -като пръснати капчици или листенца и т.н. се правят с клечка или кърфица , а трети- като красиви рисунки са с шаблони за декорация.
Лакове с тънка четка за декорация можеш да си купиш почти от всяка козметика .
С кърфица се работи много лесно и не изисква специялен лак: лакираш се с един цвят, капваш капчица от друг и с кърфицата или клечка теглиш в различни посоки-според идеята:)

almageja, страшно мерси за линка :kissyou:
Сега разбирам че съм нямала и идея как се прави маникюр с шаблони, особено като изгледах видеото с инструкциите и направо се шашнах :shock:

Искам да ви питам някой поръчвал ли е от там шаблони и дали си е взел нужните към тях неща - онова с тампона, стъргалка и т.н. и доволен ли е, защото и аз се замислям дали да не си взема :)

Ами поръчах я директно по нета на шефката им и после ми я пратиха по куриер-за около 2-3 дни.Иначе аз си взех най -малкия комплект и съм много доволна. Допълнително си поръчах и 3 шаблона.(Преди Хова година бяха по- евтини:( ) . По нагоре имаше някои мои маникюри, които са правени с шаблоните:greeneye:

Ами поръчах я директно по нета на шефката им и после ми я пратиха по куриер-за около 2-3 дни.Иначе аз си взех най -малкия комплект и съм много доволна. Допълнително си поръчах и 3 шаблона.(Преди Хова година бяха по- евтини:( ) . По нагоре имаше някои мои маникюри, които са правени с шаблоните:greeneye:

Много благодаря за информацията :kissyou:
По- изгодно наистина излиза да си вземе човек комплект , отколкото да си ги поръча по отделно необходимите неща .
Днес съм решила да обиколя магазините във Велико Търново и да потърся такъв комплект:) От сайта разбрах ,че нямат обаче дистрибутор за тук и не търсят,мн интересна работа :confused:

almageja, страшно мерси за линка :kissyou:
Сега разбирам че съм нямала и идея как се прави маникюр с шаблони, особено като изгледах видеото с инструкциите и направо се шашнах :shock:

Искам да ви питам някой поръчвал ли е от там шаблони и дали си е взел нужните към тях неща - онова с тампона, стъргалка и т.н. и доволен ли е, защото и аз се замислям дали да не си взема :)

Ако идваш на срещата в събота,пиши,ще взема моя комплект да го видиш и ако ти хареса си поръчай.:gipsy:

Скарлет, ще съм ти много благодарна ако го донесеш, мерси много :kissyou:

здравеите :) sweety аз да ти кажа никога не сам използвала такива комплекти а се с подра4ни материали хахахахахах сигурно с комплектите е мн по лесно :) аз си измислих сама тампони,просто 6тот не ми се даваха пари ахахахахах. реших да ти покажа :)
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=208&page=14
na taq stranica sam gi snimala :)

С подръчни материали- да става,тези преливащите, ама картинките не можеш да ги направиш с подръчни материали.А иначе колкото и да си добър не може така да ги нарисуваш.От опит знам.:idea: Щампата си е щампа :gipsy:

Статус
Not open for further replies.
Назад