МАРИАНКА, КОЛКО СЪМ ИЗПУСНАЛА КАТО НЕ ВЛИЗАМ ВЪВ ФОРУМА.ЕДИН ЧАС СЕ ЗАХЛАСВАМ ПО ТВОИТЕ КРАСОТИ.СТРАХОТНИ НЕЩА СИ ПОКАЗАЛА.БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И НИ РАДВАЙ С УМЕНИЯТА СИ.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ДОМА ТИ.
Безброй пъти съм писала в темата ти и безброй пъти съм се възхищавала на всичко, което създаваш. Каквото и да кажа, все ще се повторя и потретя, ама нищо, няколко реда, просто за да знаеш че винаги ми доставяш огромно удоволсвие. Весели празници на теб и цялото ти семейсво. Бъдете много щастливи!!!
Ехееее браво много хубави яйчица си сътворила :clap: ние май повечето сме на вълна конкурси и игри, а ти вече се подготвяш за великден. Ама като се замисля трябва да се почва с подготовката, че времето лети
Един от любимите ми :loveglasses:. Винаги когато го погледна се пренасям мислено на това място. Пожелавам ти и на теб често да се чувстваш застанала на тази прекрасна тераса! :kissyou: :kissyou:
Великденските са много весели , зареждат с настроение , много красиви но часовника ми хареса най много. Любопитно ми е как си го правила , механизма му работи ли или стрелките са само залепени. Как се монтира това нещо , много е красив :clap::clap: