Гоблените на Marji

• Началник на темата Началник на темата marji
  • Начална дата Начална дата
Леле адаш,страхотна производителност от твоя страна,големи красоти си направила и тази година поздравления:clap:

МАРИАНКА, КОЛКО СЪМ ИЗПУСНАЛА КАТО НЕ ВЛИЗАМ ВЪВ ФОРУМА.ЕДИН ЧАС СЕ ЗАХЛАСВАМ ПО ТВОИТЕ КРАСОТИ.СТРАХОТНИ НЕЩА СИ ПОКАЗАЛА.БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И НИ РАДВАЙ С УМЕНИЯТА СИ.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ДОМА ТИ.

Марианка ,невероятно красиви неща си изработила!!!Поздравления за майсторството и златните ръце!

Безброй пъти съм писала в темата ти и безброй пъти съм се възхищавала на всичко, което създаваш. Каквото и да кажа, все ще се повторя и потретя, ама нищо, няколко реда, просто за да знаеш че винаги ми доставяш огромно удоволсвие. Весели празници на теб и цялото ти семейсво. Бъдете много щастливи!!!

Ами ,след всичко показано, Честита Коледа!Здраве и успех! ( защо ли не се показват емотикончетата???) Много браво щеше да има:)

Ехееее браво много хубави яйчица си сътворила :clap: ние май повечето сме на вълна конкурси и игри, а ти вече се подготвяш за великден. Ама като се замисля трябва да се почва с подготовката, че времето лети :D

След известно престояване из шкафовете най-после е в рамка и на стената:

Марианка, отново красота в дома ти!!! Рамката допълва гоблена и красотата му е впечатляваща. Адмирации за златните ти ръце!!!

Правилно, този гоблен трябва да е на стената, не може такава красота да стои в шкафа. Чудесен е :clap:

Един от любимите ми :loveglasses:. Винаги когато го погледна се пренасям мислено на това място. Пожелавам ти и на теб често да се чувстваш застанала на тази прекрасна тераса! :kissyou: :kissyou:

Един отдавна харесан и едва наскоро ушит часовник, който монтирах току-що:

И още няколко на Великденска тематика:
be23a5031977t.jpg

:D Великденските са много весели , зареждат с настроение , много красиви но часовника ми хареса най много. Любопитно ми е как си го правила , механизма му работи ли или стрелките са само залепени. Как се монтира това нещо , много е красив :clap::clap:

Назад