Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
Блаодаря Ви, че поглеждате в моята страничка. Аз също изпрах гоблените и дори и да паднат боите има върху тях мъниста, така че проблема е никакъв. Мина, заповядай, аз днес бях в Пазарджик и то цял ден, носих гоблените на дистрибуторката на учебници, за да ги види, ако съм знаела щях да дойда и при тебе.:kissyou: Гоблените днес отпътуваха за Сандански за раки, нямам търпение да ги видя готови. Гоблена е шит с чешки мъниста и коплектовката е дело на Оля, за което и благодаря.

Последно редактирано:
Напоследък във всяка страничка се крие мънистена красота. Имам усещането, че Четвъртата национална среща ще носи името мънистена, или поне мотото и ще е такова:confused::D
Страхотна е иконата ти.:kissyou:

След "изчезването" на Туити при изпиране ето какво сътворих за Коледния базар на БМЧК - Панагюрище, А това е първото пеперудено момиче, благодаря на Ниа за схемите

Гадничко се получи с онзи часовник, но пък този е още по- сладурски!!!:loveglasses: Можеше и двата да са читави, но пък този нямаше да се "роди".........:idea:
Тези дами са много нежни!!!:kissyou: Иска ми се някоя от тях и аз да бодна........... искам, искам...........всичко искам.........:gipsy:
Поздравления!!
П.п. И какъв е този късен час на качване?!?!?!?! Ти не спиш ли бе жена?!?!?

Още един който се е запалил по дамите с пеперуди..добре дошла в клуба,аз вече имам традиция,като дойдат събота и неделя задължително спретвам по една от тях

Пепи, наистина може би нямаше да се роди този, ако Туити беше оживял,:D но нали ме познаваш какъв съм инат, и Туите е в процес на изработване и отново ще стане часовник. Късен час на качване понеже съм от 1 август в отпуск и изчаквам търпеливо да се освободи компютъра от моите трима мъже:clap: Благодаря Ви момичета за милите думи. В пеперудените дами се влюбих от ушитите от Ниа и Сиска, :kissyou: наистина са невероятно красиви.

Благодаря Ви момичета, че поглеждате в моята страничка. Но часовника не е схема на часовник, направих го след като Марийчето от Ямбол /Мари ар/ ми каза, тя как си приспособява схемите, за да направи часовник. Извинявам се но нещо не ми работи клавиатурата както трябва и затова съм написала и името с български букви:confused:

Иконите са невероятни, но и рамките така сполучливо ги допълват. :clap::clap:Искрено ти завиждам за майстора-дърворезбар.

Всеки твой гоблен е две произведения на изкуството - в едно.Да се чудиш - рамката ли да гледаш или гоблена!

Благодаря момичета за прекрасните мнения.
Гоблена с Божията майка днес съвсем импулсивно го подарих на моя колежка, която беше първата ми учителка в службата и от днес се оттегли в заслужен отпуск - навърши пенсионна възраст. Бях ги понесла да ги оставя в църквата за осветяване но... оставих само Архангел Михаил. Инфо за рамките не мога да дам много, мога да кажа само, че са ми подарък, правени са в Самоков.

Назад