Това се моите творби

• Началник на темата Началник на темата Radi
  • Начална дата Начална дата
И аз най-искрено благодаря на тези две невероятни сливенски жени, който винаги с каквото могат ни помагат.:kissyou::kissyou:
А Ради ти кога успя да ги оформиш, аз днес ти ги дадох. :confused: Направо си фъртуна! :clap:

ОЛеле, ужас, не мога да си открия темичката:( Първият гоблен е специален "поздрав" за pepina_p, ако не ти допада пиши веднага, докато не е вкаран окончателно в рамката /само да поясня гоблена не е изпънат и рамката не е лакирана, само е поставена върху гоблена/

Това е моята мънистена икона от Оля и още една дреболийка отново не е окончателно рамкирана само е поставена рамката върху гоблена

ОЛеле, ужас, не мога да си открия темичката:( Първият гоблен е специален "поздрав" за pepina_p, ако не ти допада пиши веднага, докато не е вкаран окончателно в рамката /само да поясня гоблена не е изпънат и рамката не е лакирана, само е поставена върху гоблена/

Ради:loveglasses: рамката е просто УНИКАЛНА!!!:clap:
Не знам обаче с какво заслужих това............. направо ми е неудобно......:zippie:
За този гоблен не мога да си представя друго рамкиране!!!

Това е моята мънистена икона от Оля и още една дреболийка отново не е окончателно рамкирана само е поставена рамката върху гоблена

А тези мънистени икони, които аз не бих могла да направя, ми харесват много!!!:loveglasses::clap:
Мадамата на тази червена панама е мноооооооого страстна!!!:kissyou:

Ради:loveglasses: рамката е просто УНИКАЛНА!!!:clap:
Не знам обаче с какво заслужих това............. направо ми е неудобно......:zippie:
За този гоблен не мога да си представя друго рамкиране!!!

Пепка, рамката е специално от моя съпруг /ти си знаеш защо/ и от мене с огромна благодарност за това, което правиш за нас. Радвам се, че ти харесва рамката, така че смело продължаваме напред.:kissyou:

Ради, много красота си сътворила! Мънистената е икона е невероятна! :clap::clap::clap:

:clap: Много хубав подарък,а и Пепи го заслужава!
Мънистената икона е станала много хубава.

Ето го и моето Рибарче, закупено от един благотворителен базар нещо не се справих със снимката :(

Радвам се, че успяваш да намираш време за шиене:clap:
Знам, че почти нямаш такова и ти пожелавам повече време за любимото хоби и за разтоварване.:idea::kissyou:

Хайде хоп и Гаврош при готовите. И тази комплектовка е закупена от същия благотворителен базар.

Голям сладур ,този Гаврош.И аз тъкмо си мислех да моля за схема.
:clap::clap:

Кики, някъде ги имам схемите на диск, понеже тази схема веднага я взе една моя приятелка да я шие на племенника си.
Благодаря, че поглеждате в страничката ми! :kissyou:

Днес Оля ми изпрати новата пратка и едното гобленче е готово, силно се надявам да се хареса на бъдещият му притежател

Е кога успя! :D Днес ти пристигна и ти вече го набоцка. Разкошна е станала розичката.:clap:

Аууууууууу, страхотна красота!!!!! А скоростта изобщо няма да я коментирам :clap: :clap: :clap: :kissyou:

Хайде и следващата пеперудка е готова да отлитне за подарък, дано кумът ми успее сега и да ги облече подходящо, за да зарадват новите си притежатели

Назад